Юрій Горбунов та Катерина Осадча: історія стосунків зіркового подружжя

Юрій Горбунов та Катерина Осадча: історія стосунків

Як почалися стосунки телеведучих Катерини Осадчої та Юрія Горбунова?

Поделиться:

Нещодавно ведучі "1+1 Україна" Юрій Горбунов та Катерина Осадча відсвяткували сьому річницю весілля. Пропонуємо пригадати, як почалася історія кохання зіркового подружжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов та Катерина Осадча підтримали благодійний вечір в Нью-Йорку

Юрій Горбунов та Катерина Осадча: історія стосунків

Уперше закохані познайомилися ще у 2005 році — тоді на публічному заході Катерина брала інтерв'ю у Юрія для "Світського життя". Наступні 10 років ведучі час від часу перетиналася, однак першим спільним проєктом для них став "Голос. Діти" у 2015 році. Ніхто не здогадувався, що Катерина та Юрій знаходяться у романтичних стосунках, а сама пара не спішила виносити їх назагал. Ведучі зізналися, що ініціаторкою стосунків стала саме Катерина Осадча. 

"Перша симпатія виникла на телевізійному майданчику. Але оскільки проект знімається час від часу і між зйомками минають місяці, то в ці періоди ми з Юрою стали зідзвонюватися, навіть на вечері іноді ходили разом. Загалом, стало очевидно, що це вже не просто робочі дружні стосунки", — розповіла Катерина Осадча у інтерв'ю для Viva!

Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Остаточно про стосунки стало відомо, коли пара одружилася взимку 2017 року. Так про цей день пише Юрій Горбунов у своєму Інстаграмі:

"Були тільки ми двоє! І тітонька реєстратор! Уже потім, друзі не сказавши нам, чекали нас на лімузині і відвезли в ресторан! Було десь 15 градусів морозу! Сказати, що я хвилювався — то нічого не сказати!! Навіть той мороз не відчувався!!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча та Юрій Горбунов поділилися сімейними фото із сином Іваном на "Голосі країни-13"

Для обох ведучих цей шлюб став другим, у Катерини є старший син Ілля від першого чоловіка. Незадовго після весілля у новоствореної родини народився перший син Іван, а у 2021 молодший Данило — другий син. Юрій був присутнім на обох пологах: на його думку, кожен чоловік має бути з коханою в такий складний момент. 

Горбунов та Осадча

Новости по теме