Чарівники здійснили мрію хворої дівчинки та подарували їй цілий Всесвіт

Проект здійсни мрію продовжує реалізовувв мрію Даринки Мостової
1plus1.ua

Даринка Мостова понад усе мріяла спостерігати за зірками через телескоп.

Поділитися:

У Даринки ДЦП і вона майже не рухається самостійно. Та дівчинка дуже любить милуватись зоряним небом і понад усе мріяла спостерігати за зірками, планетами та галактиками через телескоп. Вона з дитинства цікавиться планетами та годинами може надихатись зоряним небом, а потім відтворює це у картинах, які пише ніжками! Вона стала учасницею проекту Здійсни мрію.

Компанія «Астарта-Київ» познайомилась із мрією дівчинки та вирішила влаштувати їй незабутню подорож до зірок. До реалізації долучились чарівники із Національного центру управління та випробувань космічних засобів та Державного космічного агентства України. Саме проект Здійсни мрію об’єднує державні установи та комерційні компанії.

Даринка до останнього не знала, куди їде з батьками, а опинилась біля нового величезного промислового телескопа у Київській області. Але найголовнішим подарунком став її власний телескоп. Ще дівчинці подарували справжню зірку. Відтепер одна зірочка на небі має ім'я Даринки! Завдяки спеціальній програмі малеча з домашнього комп’ютера зможе спостерігати за своєю зіркою.

Ще один подарунок - справжній домашній планетарій, який допоможе здійснити Даринці захопливу подорож нічним космосом, не виходячи з дому. А крім цього, світлові зірки-наліпки, книги про дослідження космосу та інші приємні дрібнички.

А також вона отримала фото її будинку у Волинській області, зроблене із супутника, що знаходиться у космосі. Підтримати Даринку приїхала волонтер проекту - Неля Шовкопляс, ведуча ранкового шоу Сніданок з 1+1.

Дівчинка дізналась багато цікавого про дослідження космосу, українську космонавтику, дистанційне зондування Землі, перші телескопи. Цей день надовго запам'ятається Даринці, а на згадку про те, що мрії збуваються, в неї залишились подаруночки, які допоможуть їй досліджувати зірки та робити відкриття таємниць Всесвіту.

Ставайте чарівниками та долучайтесь до здійснення дитячих мрій!

Проект Здійсни мрію заснований 29 квітня 2016 року, у Всесвітній день бажань. Його куратором стала Лідія Таран, ведуча ТСН та Олександра Лобода, ведуча програми Про футбол. Це спільна ініціатива ТСН, 1+1 медіа, благодійного фонду «Ти не один» та благодійного фонду «Крона», покликана дарувати радість і реалізовувати мрії тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво. Такі діти повинні бачити й знати цей світ, наповнений добром і усмішками, відчувати позитивний заряд, нашу любов, тепло й підтримку.

Проект допоможе відчути себе щасливими тим, хто найбільше цього потребує.

Новини по темі