«Кварталівці» Кошовий та Пікалов виступили перед військовими в госпіталях Чернігова

Євген Кошовий та Олександр Пікалов виступили перед військовими в госпіталях Чернігова

Актори передали військовим пікап та інші прилади, необхідні для боротьби з «шахедами».

Поділитися:

Актори Студії «Квартал 95» Євген Кошовий та Олександр Пікалов днями побували в Чернігові – виступили у госпіталях перед військовослужбовцями, які проходять реабілітацію. А також передали чернігівським військовим пікап, тепловізор, цифрову радіостанцію та планшет зі спецпрограмою – для формування підрозділу мобільних вогневих груп для боротьби з російськими «шахедами». Про це стало відомо з публікації на офіційній сторінці Студії:

«…Повернулися з незламного Чернігова. Передали чернігівським військовим пікап, тепловізор, цифрову радіостанцію та планшет зі спецпрограмою. Це все піде для формування підрозділу мобільних вогневих груп для боротьби з російськими «шахедами». Чернігівська область одна з перших «зустрічає» ворожі дрони і дуже важливо, щоб наші захисники мали все необхідне для того, щоб їх нищити.

А також @evgenii.koshevoi, @pikalov95_official разом з @mishakrupin1 та @agolovan95 виступили перед нашими героїчними військовими у двох госпіталях. Щоб підтримати наших захисників та захисниць, підняти бойовий  дух та ще раз подякувати за захист. Слава Україні! Слава нашим героям!» – сказано в пості.

Також на сторінці поділилися фото з цієї поїздки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор "Вечірнього Кварталу" Юрій Великий розповів, чим вдається допомагати військовим завдяки гумору

Квартал на зустрічі з військовими

Кошовий на зустрічі з військовими в госпіталі Чернігова

Євген Кошовий

Нагадаємо, що актори «Кварталу» їздять з виступами на передову та допомагають військовим ще з 2014 року. Від початку повномасштабної війни «кварталівці» разом з друзями-артистами дали вже понад 400 виступів для військовослужбовців, медиків, переселенців. Окрім того, гумористи активно волонтерять, допомагають військовим та цивільним, доставляють на фронт те, що потрібно для нашої перемоги. Зараз всі концерти «Кварталу» – благодійні. Частина коштів від продажу квитків та гроші з благодійних аукціонів з ексклюзивними лотами ідуть на допомогу ЗСУ. За ці кошти купляють те, на що є запити від військових.

«Ми всі зараз можемо жити і працювати завдяки нашим військовим. Тому все, що ми робимо, маємо робити з величезною вдячністю до них. І найголовніше – допомагати нашим захисникам і захисницям, чим можемо. Зараз такий час, що ти повинен спочатку думати не про себе, а про тих, хто нас захищає», – говорить актор Студії «Квартал 95» Євген Кошовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Кошовий розповів про зустріч з Кирилом Будановим та про те, яким був кастинг на єдину жіночу роль у «Вечірньому Кварталі»

Пікалов та Кошовий з військовими в Чернігові

Пікалов та Кошовий з військовими в Чернігові

Новини по темі