"Це буде потужний інструмент для того, щоб дитячі будинки і інтернати залишилися в минулому": ведуча Катерина Осадча про розробку єдиної платформи для усиновлення

Катерина Осадча хоче створити платформу для усиновлення
Фото: instagram.com/kosadcha

Катерина Осадча розповіла про власну благодійну діяльність та створення єдиної платформи для усиновлення.

Поділитися:

6 листопада відбулась презентація благодійного фонду “Фундація Катерини Осадчої“. Основними напрямками роботи команди є пошук зниклих та опіка над дітьми, що залишилися без батьків. Ведуча 1+1 Україна Катерина Осадча поділилася, над якими проєктами ще працює, та як планує удосконалювати систему усиновлення дітей в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “ХАМАС взяв в заручники 260 цивільних людей і про це говорить весь світ, а наших цивільних полонених більше 7 з половиною тисяч”: Катерина Осадча презентувала іменну благодійну фундацію

Добре відомим проєктом є "Пошук зниклих" — телеграм-канал, що допомагає українцям знайти близьких, з якими втратили зв’язок через вторгнення рф на територію України. 

Також ведуча розповіла, що разом із благодійним фондом "Твоя опора" займається купівлею житла для дитячих будинків сімейного типу, наразі заселяють три родини. Команда Катерини Осадчої створює освітні серіали, зокрема про усиновлення. Їх реалізували разом з ЮНІСЕФ Україна та Міністерством соціальної політики.

Ведуча поділилася, що зараз у планах команди — створення єдиної платформи і додатку для батьків-усиновлювачів, названих батьків, всіх потрібних спеціалістів та тих, хто тільки думає про те, щоб прийняти в родину дитину.

"Платформа буде застосована для спілкування між собою і з експертами, адже знаю, як деколи названі батьки залишаються сам на сам зі своїми проблемами. Це буде потужний інструмент для того, щоб таких родин стало більше, а дитячі будинки і інтернати залишилися в минулому", — стверджує Катерина Осадча.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha)

Детальніше про "Фундацію Катерини Осадчої" дивіться у "Сніданку з 1+1":

Дивіться "Сніданок з 1+1" з 6:30 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі