"Це складно", — дружина Тімура Мірошниченка розповіла про виховання названого сина

Інна Мірошниченко розповіла про складнощі виховання названого сина

Інна Мірошниченко поділилася, як почувається у ролі мами усиновленої дитини.

Поділитися:

Ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко та його дружина Інна у шлюбі з 2018 року. Вони виховують трьох дітей: доньку Мію, сина Марка та сина Марселя, якого вони нещодавно всиновили. У своєму останньому дописі в Instagram дружина ведучого відверто розповіла про труднощі, які вона зустрічає в процесі виховання хлопчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названий син Тімура Мірошниченка захворів

"Це складно. Складно, бо привʼязаність формується до 8 місяців, і якщо в цей час не було люблячого дорослого поруч, то частіше за все дитина закривається у капсулі недовіри. Складно, бо психіка у Марселя ще дуже розхитана і будь-що може спровокувати істерику, зупинити яку неможливо. Лише чекати годину-дві, поки не засне від знесилення. Чекати і намагатися вберегти його від сильних травм під час аутоагресії. Складно, бо не так багато часу пройшло, аби він почав нам довіряти. Складно, бо в очах все ще читається сильний біль", — поділилася Інна.

Тімур та Інна Мірошниченко з дітьми

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вона зробила з мене абсолютно нову людину, набагато кращу, ніж була до зустрічі з нею", — ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко про стосунки з дружиною Інною 

Труднощів додає і те, що Інна часто одна вдома через робочий графік чоловіка, а з бабусями психологи частити не радять. Турботи також потребують старші діти, а ще й потрібно працювати (Інна – за фахом юрист), готувати їсти, прибирати та не забувати про себе, тож втома дається взнаки:

"Я відкриваю двері яблуком, знаходжу їжу на поличці з одягом (і це не діти), постійно гублю ключі та телефон, бо мій мозок кипить. Але у мене є перевірочне питання. Коли нудить від втоми чи всю трусить, я питаю себе: "Ти ще хочеш усиновити дівчинку за рік?". Поки моя відповідь так, я справляюсь. Але це важко. Це виклик".

Все це, звісно, морально і фізично важко, іноді навіть доходить до сліз. Та мама трьох дітей впевнена: вони з Тімуром з усім впораються і докладуть зусиль, аби допомогти Марселю адаптуватися. Ба бальше, у майбутньому навіть планують стати батьками для ще однієї дитини, яка цього потребуватиме.

Тімур Мірошниченко з дітьми та дружиною

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Новини по темі