«Вона зробила з мене абсолютно нову людину, набагато кращу, ніж була до зустрічі з нею», — ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко про стосунки з дружиною Інною

Ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко про свої стосунки з дружиною (інтерв'ю)

Ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко відверто про свою історію кохання.

Поділитися:

Ведучий «ЖВЛ» Тімур Мірошниченко розповів про знайомство та стосунки зі своєю дружиною Інною в інтерв’ю українській ведучій Маші Єфросиніній. Тімур та Інна у шлюбі із 2018-го. Вони виховують трьох дітей: доньку Мію, сина Марко та сина Марселя, якого нещодавно всиновили

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Присутнє почуття порожнечі", — ведучий "Сніданок. Вихідний" Олександр Попов про свої емоції під час повномасштабного вторгнення 

«Я однозначно відчуваю велику любов і вдячність, тому що дружина зробила мене набагато кращим. Інна на мене правильно впливає. Вона може нічого не говорити, але коли вона поруч я відчуваю, як краще діяти, як краще зробити. Інна зробила з мене абсолютно нову людину. Я вважаю, що набагато кращу, ніж була до зустрічі з нею».

Тімур Мірошниченко

На запитання що ж саме змінилося, ведучий пригадує час коли вирішив відмовитися від алкоголю:

«Я вже 5 років не вживаю алкоголь взагалі. У мене всі питають «ти захворів?». Я просто в один момент вирішив бути солідарним з дружиною, тому що у нас був дуже короткий проміжок часу між першою і другою дитиною».

Вперше Тімур та Інна зустрілися на корпоративі юридичної компанії, де працювала Інна. Тімур був ведучим цього заходу. Він одразу звернув увагу на дівчину, але вона була настільки зайнята нагородженням, що не помічала майбутнього чоловіка. 

«Ми перед цим (заходом) записували інтерв’ю зі співробітниками і з нею в тому числі. І я подумав «дуже цікаво». Врода й інтелект. Ці поняття не так часто зустрічаються в одному тілі. Тоді я ідентифікував купу інтелекту, який викликав додатковий інтерес», - пригадує ведучий.

Після того самого запису інтерв’ю хлопець знайшов Інну у фейсбуці та натиснув кнопку «підморгнути». Дівчина ж ігнорувала, як подумав на той час Тімур:

«Минуло 2,5 роки і я бачу сповіщення «Інна Рудник підморгнула у відповідь». Ну я ще разочок вирішив спробувати, може випадково вона натиснула. Так кілька разів поперекидались».

Як пізніше виявилося, Інна проводила вільний час зі своїми колегами та випадково знайшла цю функцію. Серед величезного списку закордонних залицяльників дівчина побачила українське прізвище, ім’я та обличчя. Одна із подруг Інни повідомила її, що це той самий відомий ведучий, який проводив їм корпоратив. 

«Після одного чи двох днів спілкування я запросив їй зустрітися. На перше побачення ми поїхали вечеряти в якийсь ресторанчик на Подолі. А на друге сказав «я тебе повезу зараз в таке круте місце! Це буде найсмачніший том ям, який ти їла». Я дуже любив на одній заправці азійську їжу. І вона мені тепер згадує, що одне із наших перших побачень було на заправці», - сміється ведучий.

Тімур Мірошниченко

Закохані почали бачитися чи не кожен день, але виник пробіл у вигляді пісенного конкурсу «Євробачення», яке традиційно вів Тімур:

«Ми майже два місяці не бачилися. Ми не те що не бачилися, ми навіть не переписувалися. Вона вже думала, що це не серйозно».

І знову ж таки на долю пари повпливала подруга Інни. Вона сказала, що «Євробачення» вже 12 років у чоловіка вжитті, а Інна – всього два тижні. Подруга порадила ще дати йому час. 

«Як Інна мені потім розповідала, вона поставила собі дедлайн: от закінчується Євробачення плюс три дні йому відійти і якщо за ці три дні він не з’явиться, то все. І я на третій день з’явився», - сміється ведучий.

Цікавою виявилася не лише історія знайомства подружжя, а й те як вони почали жити разом:

«Дякую Київводоканалу. У нас же щорічні відключення води на 2-3 тижні, а в мене бойлер. Я кудись їхав у відрядження і запропонував поки мене немає, щоб вона пожила у мене. Так вона і переїхала».

Ведучий пригадує час, коли вирішив зробити своїй дівчині пропозицію. Це усвідомлення прийшло до нього на холостяцькій вечірці Олександра Скічка. 

«Виходжу з джакузі і йду до телефону. Пишу дружині я завтра буду в Києві, дочекайся мене обов’язково я тобі щось скажу. На наступний вечір мені здається я вперше сказав, що її люблю».

Тімур Мірошниченко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко вперше разом з трьома дітьми завітав до студії «Сніданок. Вихідний»

Тімур два місяці возив із собою обручку та все чекав на слушний момент. Наближалося день народження Інни. Чоловік вирішив, що найкращого моменту більше не вигадаєш. У пари була традиція: чоловік писав на папірцях 10 міст, які можна відвідати. Дівчина тягнула один із них. Яке місто випало, в таке закохані й вирушали. На цей раз випала Барселона. 

«Там ми гуляли цілий день робили те, що вона хоче, але все йшло не так. Ми хотіли потрапити в один ресторан, а там вже все, всі місця зайняті, в інший – так само. Я побачив канатну дорогу і подумав, якщо вона є значить там буде класний вид».

Та навіть ця ідея не минула без пригод. Щоб зробити пропозицію мрії своїй дівчині Тімуру довелося неабияк постаратися: 

«Поки ми дійшли до канатної дороги, поки піднялися, автобуси вже не ходили, а нам потрібно ще під’їхати. Я ловлю таксі, а водій каже, що замок, де знаходиться канатна дорога закривається через 10 хв. Я кажу «вези». Ми приїжджаємо туди, нам не хочуть продавати квитки. Я якось вмовив цю жіночку».

Обійшовши весь замок і дібравшись оглядового майданчика, з якого відкривається неймовірно красивий вид, Тімур дістає обручку і показує її перед обличчям Інни. 

«Я з одного боку все планую, що стосується роботи, переїздів, щоб всюди встигнути, але коли от такі особливі моменти – я не планую. Я просто знаю що має бути. І якось воно завжди виходить як має бути».

Новини по темі