Неочікувано: Тімур Мірошниченко розповів, що допомагає засинати молодшому сину Марселю

Тімур Мірошниченко розповів, як вкладає дітей спати

Ведучий програми "ЖВЛ Представляє" у "Сніданку з 1+1" Тімур Мірошниченко в рамках проєкту Руху "Єдині" поділився методами вкладання дітей спати.

Поділитися:

"Вони засинають під казки, більшість з яких озвучені мною (сміється). Є декілька телеграм-каналів з дитячими казками. Обов'язково перед сном вони слухають саме українськомовні казки", — розповів ведучий.

Тімур Мірошниченко діти

Мірошниченко рекомендує "Хоробрі казки", де він сам озвучив казку про те, як працює ППО.

"Звісно, ні слова ППО там не було. Там чарівник, який своїми надувними бульбашками закрив небо. Діти розуміють, що була тривога, всі ховалися, але потім дідусь придумав такий спосіб і своїми бульбашками закрив небо".

А  от молодший син Тімура Мірошниченка Марсель, якого вони з дружиною Інною усиновили, любить засинати під білий шум. І що важливо — українською!

"Серйозно. Це надзвичайно важливо. Тобто, коли ти вводиш в ютуб "білий шум", тобі буде багато пропонувати "белый шум", "white noise", але є білий шум українською. Він навіть звучить краще (сміється)", — поділився Тімур.

Також Мірошниченко перед сном ставить молодшому синові класичну музику:

"Через день засинає під Баха, через день — під білий шум українською".

Тімур Мірошниченко про дітей

Більше порад від досвідченого татуся, а також подробиці щодо конкурсу Євробачення, вивчення англійської та української дивіться за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Величезна черга з охочих усиновити, але система не реагує, не хоче змінюватись”, - Тімур Мірошниченко розповів, що вони знову стоять у довгій черзі аби всиновити другу дитину

Новини по темі