Чеський провайдер тимчасово відкрив безкоштовний доступ до контенту для українців за кордоном

Чеський провайдер надасть безкоштовний доступ українцям за кордоном

Безкоштовний доступ до контенту для українців за кордоном надасть чеський інтернет-провайдер.

Поділитися:

Чеський інтернет-провайдер телебачення Gonet.tv відкрив тимчасовий безкоштовний доступ до пакету українських телеканалів, більшість яких входить до міжнародної дистрибуції 1+1 media. Попередньо українці, які тимчасово знаходяться за кордоном на території Європейського Союзу, можуть переглядати контент українських телеканалів безоплатно до кінця року. 

Директор Gonet.tv Павел Горецькі зазначив:

“Через війну з росією багато українців зараз відірвані від своїх рідних та домівок. Від батьківщини, її традицій і культури. Ми розуміємо, що вони втратили своє звичне життя, і хочемо допомогти. Тож пропонуємо тут і зараз знову відчути Україну в її телевізійній версії. Відтепер українські глядачі безкоштовно можуть дивитися улюблені розважальні шоу, новини, фільми, серіали, документальні програми рідною мовою. Бачити та чути улюблених ведучих, акторів, співаків, спортсменів...”. 

Провайдер зазначає, що для отримання сигналу потрібний доступ до інтернету, вистачить 3 Мбіт/с для стабільного звуку та зображення на всій території Європейського Союзу. Сам перегляд телепрограм та фільмів доступний на будь-якому пристрої: смартфоні, ПК, планшеті або смарт-телевізорі. 
 
Більше інформації можна дізнатися на офіційному сайті Gonet.tv за цим посиланням. 

Новини по темі