Чи дійсно протилежності притягуються: 3 найрезонансніші історії Одруження наосліп

Чи дійсно протилежності притягуються: 3 найрезонансніші історії Одруження наосліп
Фото 1+1

Підбірка найрезонансніших історій Одруження наосліп: чим дивували одне одного герої випусків

Поділитися:

За кого зазвичай хочуть вийти заміж жінки? За стереотипною думкою переважна більшість відразу відповість, що за принца на білому коні. А як щодо чоловіків? Мабуть, відповідь буде — красива модель з глянців або любляча берегиня сімейного тепла. Навіть попри таку різницю в пошуку других половинок є те, що їх об'єднує — вони не сильно вірять в те, що це можливо. Особливо, коли вже здається, що час давно втрачений, а з ним і можливості когось знайти, адже нікого вільного та готового до стосунків вже не залишилось. Та ці стереотипи у вибору партнера допомагає руйнувати проєкт Одруження наосліп, який виходить о 9:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Двоє людей — два різних світи. І велика ймовірність, що вони ніколи б не зустрілись у реальному житті. Проте сімейний психолог Ірина Кириченко і тренер з особистісного розвитку, сім'янин та телеведучий Даніель Салем допоможуть учасникам в пошуку свого партнера та підберуть героям гідну пару. Та чи дійсно кожна історія закінчується щасливим кінцем? Особливо, коли герої мають такі різні способи життя та характери?

Українка, яка мріє про арабського шейха та марокканський принц-стоматолог

Анастасія за все своє життя вже встигла пожити в Об'єднаних Арабських Еміратах і мріє вийти заміж тільки за араба. Останні її стосунки закінчилися невдало і зараз вона шукає собі справжнього арабського принца, який обов'язково має бути мужнім, спортивним, високим та з темними очима. Та найголовніше — любити її.

Імад же знає, що в Україні найгарніші дівчата у світі, тому переконаний, що мусить знайти собі дружину тільки тут. Він народився в Марокко та приїхав в Україну навчатись на стоматолога. Одну зі своїх цілей він виконав — тепер працює стоматологом, а от знайти вірну дружину-українку в нього з першого разу не вийшло. Та чи сподобається Імад Анастасії попри те, що повністю підходить під її запити? Які випробування чекають на пару та чи залишаться вони разом – дивіться у 14 випуску 7-го сезону Одруження наосліп.

Нещасливий коуч з кохання та жінка-серцеїдка

Олександр працює коучем, який допомагає іншим знайти своє кохання, проте сам уже скільки часу залишається одинаком. Чоловік прийшов на проєкт, аби знайти за його критеріями — ідеальну дівчину. Зазвичай Олександр готує дівчат до того, як вразити чоловіків та знає багато про всі методи. Тож підібрати йому наречену буде нелегко, адже він дуже вибагливий. 

Оксані відома у своїх колах фітнес-тренерка. Яка серед свого оточення отримала звання справжньої серцеїдки, адже вона вміє майстерно маніпулювати чоловіками для своєї вигоди. Але чи буде цього достатньо, аби підкорити Олександра? Тож що вийде з такого поєднання — дивіться у 10 випуску 7-го сезону Одруження наосліп.

Байкер, який любить свободу та кар'єристка, яка живе лише роботою

Георгій — байкер, який найбільше всього в житті полюбляє свободу. Проте свободу не тільки вибору способу життя, а творчості та мистецтва. Він музикант та пише авторські пісні. Чоловік прийшов на проєкт, аби знайти дівчину, яку він справді зможе покохати. Оскільки Георгій декілька разів переживав зраду, йому дуже важко тепер вірити в кохання.
 
Наталя – повна протилежність Георгія. Вона працює HR-менеджером 24/7 та не бачить нічого у своєму житті, окрім роботи. З таким завантаженим графіком життя у неї зовсім не залишається часу на кохання. Тож вона звернулась за допомогою аби їй професійно підібрали чоловіка. Чи все ж вдасться Наталі й Георгію побудувати стосунки, попри такий різний спосіб життя — дивіться у 8 випуску 7-го сезону Одруження наосліп.

Чи все ж існує кохання з першого погляду після одруження наосліп? Дивіться також інші випуски проєкту Одруження наосліп онлайн на 1+1.

Новини по темі