"Одруження наосліп" з Лесею Матвеєвою змінить погляд глядача на вільні стосунки

"Одруження наосліп" з Лесею Матвеєвою змінить погляд глядача на вільні стосунки

Цієї середи, 18 листопада, о 22.00 вийде другий епізод "Одруження наосліп"

Поділитися:

Цієї середи, 18 листопада, о 22.00 експерти "Одруження наосліп" допоможуть глядачам розібратись у проблемі вільних стосунків. Історія Аліни та Руслана, які погодились на одруження наосліп, стане яскравим тому підтвердженням. Головна героїня Аліна, танцівниця на пілоні, яка шукає сильного чоловіка, і головний герой Руслан, улюблене заняття якого – дивувати та епатувати.

Тема вільних стосунків розглядається експертами у програмі достатньо розгорнуто, адже, як виявилось, у головного героя Руслана є стосунки, окрім заявлених. І взагалі, хлопець прихильник вільних стосунків.

Психолог та експерт проекту "Одруження наосліп" Єгор Тополов прокоментував настільки злободенну у сучасному суспільстві проблему інтимних стосунків: "Вільні стосунки – це перш за все страх відповідальності. Коли чоловік не готовий взяти на себе відповідальність за свої інстинкти, за почуття іншої людини, то тоді ти починаєш заміняти це все сурогатом. Замість якісного розвитку ти обираєш кількісний, йдеш цим шляхом і боїшся, що найголовніше, взяти на себе відповідальність. Вільні стосунки, як правило, вигідні лише одному партнеру. І найчастіше – чоловікові. Як би жінка не любила свою свободу і незалежність, на рівні підсвідомості вона сприймає, що партнер в неї може бути лише один, і якщо у неї багато чоловіків – підсвідомо вона сприймає це так, що в неї немає справжніх стосунків. Вільні стосунки неможливі, якщо є кохання. Адже кохання це розкриття, це довіра, це відвертість, а у вільних стосунках є лише платонічна близькість, це своєрідна втеча у свій маленький світ. Вільні стосунки виключають необхідність нести відповідальність за почуття партнера".

Дивіться сьогодні о 22.00 "Одруження наосліп" на телеканалі "1+1". Експерти проекту, найкращі у свої сфері – психолог Егор Тополов, астролог Олексій Котенко і love-коуч Світлана Митрофанова, з'ясують, що штовхає чоловіка на вільні стосунки з жінками. Також глядачі побачать, як після участі у проекті кардинально зміниться думка головного героя Руслана з приводу вільних стосунків.

Новини по темі