Ці знаки зодіаку досягнуть успіху в першому півріччі 2024: хто це буде

3 знаки зодіаку, які досягнуть успіху у 2024 році
Freepik

Які знаки зодіаку будуть успішними у першій частині 2024 року?

Поділитися:

За прогнозами астрологів, новий 2024 рік принесе чимало змін та неочікуваних подій. Життя яких знаків зодіаку зазнає успіху в першій половині 2024 року, розповіла Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Східний гороскоп на 2024 рік: що чекає на кожен знак китайського календаря

Гороскоп на 2024 рік Овен

Юпітер, планета удачі, везіння, подарунків долі, до 26 травня перебуватиме в секторі грошей. Успішний період для інвестицій, дорогих покупок, реалізації бізнес-ідей. Можуть збільшитися доходи. Чекайте на подарунки долі.

Повний гороскоп на 2024 рік для Овнів від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на 2024 рік Рак

До 26 травня Юпітер буде в одинадцятому будинку гороскопа, який відповідає за майбутнє, мрії, бажання. Це час, коли раки матиме великі можливості для реалізації своїх планів і цілей. Можливі несподівані знайомства із впливовими людьми, які допоможуть у досягненні успіху. У першій половині року варто звернути увагу на такі сфери життя, як знайомства, спілкування, соціальна активність. Це час, коли раки можуть розширити своє коло спілкування, знайти нових друзів та однодумців.

Повний гороскоп на 2024 рік для Рака від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на 2024 рік Діва

Юпітер, планета удачі, везіння, подарунків долі, до 26 травня перебуватиме у вашому 9 домі подорожей. Ймовірна поїздка за кордон, отримання візи або співбесіда на отримання громадянства. Сприятливий час для освіти, іспитів, отримання дипломів. Можливе написання власної книги. Пощастить у юридичних справах.

Повний гороскоп на 2024 рік для Діви від Анжели Перл читайте за посиланням.

Спортивні підсумки року: повернення Світоліної, золото Магучіх, протистояння Ольги Харлан: деталі у "Сніданку з 1+1", який повернеться вже з 8 січня з 6:30 до 9:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новини по темі