Гороскоп на 2024 рік для Дів: що принесе рік Зеленого Дракона

Гороскоп на 2024 рік Діва: точний прогноз
Freepik

Яким буде 2024 рік для Дів?

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл на своєму ютуб-каналі дала астрологічний прогноз на рік для Терезів. Що принесе рік Зеленого Дерев'яного Дракона?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, які матимуть нові можливості у грудні 2023

Гороскоп на 2024 рік: Діва

Юпітер, планета удачі, везіння, подарунків долі, до 26 травня перебуватиме у вашому 9 домі подорожей. Ймовірна поїздка за кордон, отримання візи або співбесіда на отримання громадянства. Сприятливий час для освіти, іспитів, отримання дипломів. Можливе написання власної книги. Пощастить у юридичних справах.

Після 26 травня Юпітер увійде у ваш 10 дім кар'єри та статусу. Масштаби вашого бізнесу стануть більшими, для вас відкриються нові можливості. Велика ймовірність одруження та народження дитини. Переїдете до нового місця. Згадайте, що відбувалося у 2012 році — схожі речі стануться у другій половині 2024.

З 18 по 21 квітня Юпітер з'єднається з Ураном, планетою свободи, сюрпризів і несподіванок, у 9 домі. Відбудеться неочікувана зустріч з іноземцем. Раптово з'явиться шанс, тож не проґавте його. 

Літні місяці Діви розвиватимуться у самопізнанні та власних планах. Надзвичайно сприятливий період для кар'єрного росту та втілення цілей. Життя зміниться на краще, статки виростуть.

Плутон, планета трансформацій і великих змін, уперше за 16 років виходить з вашого 5 дому дітей 22 січня та заходить у 6 дім роботи. Невирішені ситуації у сфері стосунків нарешті отримають логічну розв'язку. Творчий проєкт дасть свої плоди, і ви завершите власну кар'єру. Почніть займатися здоров'ям, відвідайте санаторій, змініть раціон. Ваша рутина кардинально зміниться. Заведете домашнього улюбленця. На ваші плечі впаде велика відповідальність, наприклад, отримаєте керівну посаду. Не варто починати конфлікти по Плутону. На вас чекають зміни на роботі. Позбудетеся від лишнього спілкування та негативних людей. 

У 2024 році Сатурн, планета кар'єри та обов'язків, допоможе вам знайти стабільність та план на життя в секторі кохання та інших людей. З'являться нові обов'язки. Якщо одружитеся в цей період, то такий шлюб буде довгим та серйозним. Уся правда вийде назовні, "рожеві окуляри" спадуть. У партнера виросте навантаження, тому ви менше часу проведете разом. Стосунки зазнають перевірки на міцність. 

Венера, планета любові та краси, буде перебувати у Діві з 6 по 30 серпня. Ви засяєте, будете виглядати чудово. Опинитеся у центрі уваги. Сприятливий час для творчості. 

Планета дій та активності Марс буде ретроградним наприкінці року в 12 домі минулого. Наведете лад у своєму житті, позбудетеся всього лишнього. 

Традиційно тричі на рік ретроградним стає Меркурій. Астрологиня не радить у ці періоди робити вартісних покупок та приймати серйозних рішень. У 2024 ретроградного впливу зазнають сектори кохання, дітей, фінансів, зовнішності та родини.

Багет з помідорами та моцарелою: рецепт у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна" та YouTube:

Новини по темі