"Чоловіків в селі залишилося дуже мало — воюють": Марічка Падалко розвіяла міф про Закарпаття

Ведуча ТСН Марічка Падалко розвіяла міф про Закарпаття
instagram/marichkapadalko

Ведуча ТСН Марічка Падалко під час відпочинку на Закарпатті поспілкувалася з місцевими жителями.

Поділитися:

Ведуча марафону "Єдині новини" та ТСН на 1+1 Марічка Падалко під час відпочинку на Закарпатті поспілкувалася з місцевими та розвіяла міф про те, що "там забули про війну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко розповіла, як змінився її чоловік з початком великої війни (відео)

Марічка Падалко влаштувала собі відпочинок в горах. У своїх соцмережах вона поділилася милими світлинами з відпустки та розповіла про спілкування з місцевими жителями села Пашківці, де ведуча зупинилася з родиною.

Марічка Падалко на відпочинку - 1+1

За словами Марічки Падалко, лише на перший погляд усамітнені гірські райони відповідають стереотипам соцмереж про те, що "там забули про війну". Насправді війна торкнулася усіх регіонів України.

"Обідали вчора в маленькому селі, яке налічувало тисячу мешканців. Розговорилися із місцевими дідусем з великої компанії, яка святкувала чиїсь 60 років. Почули, що чоловіків в селі залишилося дуже мало. Воюють. В громаді загинули п’ятеро, шість зникли безвісти. Ми самі живемо в господині, в якої воює двоє братів на дуже складних ділянках фронту. Тому таке воне Закарпаття, де "немає війни"... В Україні вона всюди", — поділилася Марічка Падалко.

Марічка Падалко фото - 1+1

Марічка Падалко - 1+1

Нагадаємо, чоловік Марічки Падалко, Єгор Соболєв, теж стоїть на захисті нашої країни. Раніше він не мав відношення до військової справи, але 24 лютого 2022 року пішов добровольцем на фронт. Нещодавно Єгор отримав звання офіцера ЗСУ.

Фото: instagram/marichkapadalko

Новини по темі