Марічка Падалко розповіла, як змінився її чоловік з початком великої війни (відео)

Ведуча Марічка Падалко розповіла про новий для себе статус дружини офіцера ЗСУ - відео

У «Сніданок. Вихідний» ведуча Марічка Падалко розповіла про новий для себе статус дружини офіцера ЗСУ.

Поділитися:

Ведуча марафону «Єдині новини» та ТСН на 1+1 Марічка Падалко завітала в гості до «Сніданок. Вихідний». Валентина Хамайко, Олександр Попов та Ігор Циганик привітали колегу з новим для неї статусом – тепер вона дружина офіцера ЗСУ. Нагадаємо, що чоловік Марічки Єгор Соболєв до 24 лютого 2022 року не мав відношення до військової справи. Але коли почалась велика війна, пішов добровольцем на фронт. Нещодавно Єгор отримав звання офіцера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча Наталя Островська розповіла про стать майбутньої дитини

«Насправді, статус – то другорядне. Для мене важливо те, де він зараз, чим займається. Важливіше, що в нього виходить, що загін гарно функціонує. Важливо те, що вони пишаються тим, скільки російської військової техніки знищують, скільки знищують орків. Тому статус… Я взагалі не статусна дружина», - пояснила Марічка Падалко своє ставлення.

Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим

Ведуча розповіла, що нещодавній приїзд чоловіка до Києва був через його підвищення, а також щоби забрати дрони. Саме через бюрократичні процедури Єгор Соболєв мав змогу на кілька днів приїхати додому аби підписати папери і заодно побачитись з родиною. За щасливими обставинами у цей день повертались і доньки Марія та Катерина з-за кордону. Дівчата не бачили батька близько року, тому були дуже зворушені цією зустріччю, яка стала для них повною несподіванкою. Цей щемливий момент Марічка зняла на відео і виклала на своїй сторінці в Інстаграм.

«Вони знали, що я їх зустрічатиму з Мішею, але коли з’явився тато, то був сюрприз! Причому я теж боялася пропустити цей момент. Мої дівчата, як багато інших підлітків, страшенно не люблять, щоб їх знімали», - згадує ведуча той щемливий момент, коли сім’я возз’єдналась.

Хоча зустрічі Марічка не любить, тому що за ними завжди йдуть розставання.

Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому хліб швидко пліснявіє і як правильно його зберігати: поради від Костянтина Грубича

«Ці зустрічі завжди короткі і щасливі, потім розставання, а далі ти довго чекаєш на нову… Але Єгору пообіцяли офіційну відпустку, все залежить тепер від командування, коли можна буде відпустити. Маємо кудись разом поїхати на 5 днів. Тому що саме спільні сімейні подорожі запам’ятовуються на все життя, а у нас їх не так багато було і до війни. Востаннє разом так їздили у 2021 році, тому що Єгор тоді казав, що відчуває – війна буде довгою», - згадує Марічка.

Також ведуча зазначила, що коли твої діти – підлітки, кількість таких відпусток скорочується. Адже ростуть вони швидко, потім у них з’являються друзі, хлопці, дівчата – і діти потім не хочуть їздити з батьками у відпустку.

Марічка Падалко з донькою Марією

Олександр Попов запитав у Марічки, як за час великої війни змінився її чоловік?

«Мені здається, що ще більше почав цінувати позитивні моменти. Хоча він завжди мене підсварював за те, що я щось не цінувала, чимось була невдоволена. Єгор, навпаки, завжди заохочував радіти життю, в кінці дня перелічувати, що хороше з тобою сталося. Тому треба цінувати життя, а зараз – ще більше», - каже ведуча.

Валентина Хамайко запитала у колеги про стосунки Марічки з дорослим 16-річним сином Михайлом і його дівчиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий «Сніданок з 1+1» Єгор Гордєєв показав знищений росіянами Свято-Преображенський собор та розповів про нічний обстріл Одеси

«Мої дівчата мені нещодавно сказали, що вважали, що в них хороші, нормальні батьки. А чим більше вони спілкувались зі своїми однолітками, вирішили, що в них супербатьки, тому що в них супернормальні стосунки. Старша донька сказала, що 90 відсотків її друзів мають дуже непрості стосунки зі своїми батьками. Син мене хвалить за те, що в мене гарні стосунки з його дівчиною. А в мене справді з нею гарні стосунки. Тим більше, коли не було дівчат, я її сприймала як одну зі своїх доньок, за якими я сумувала», - зізналася Падалко.