"Дякую за терпіння і мудрість, за любов і за каву в ліжко", — Юрій Горбунов та Катерина Осадча зворушливо привітали один одного з річницею весілля (фото)

Юрій Горбунов та Катерина Осадча зворушливо привітали один одного з річницею весілля (фото)
Facebook/Юрій Горбунов

Ведучі 1+1 Катерина Осадча та Юрій Горбунов відзначають шосту річницю весілля. Дивіться сімейні фото пари!

Поділитися:

Сьогодні, 3 лютого, Катерина Осадча та Юрій Горбунов святкують ще один рік подружнього життя. Пара, яка виховує двох спільних дітей, вже шість років у шлюбі та вісім років разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не відкладаю на завтра спілкування з дітьми, батьками чи друзями, бо "завтра" може не бути", — Катерина Осадча про своїх дітей та страхи

"6 років в офіційному шлюбі і 8 років разом!! Неймовірно, але таке враження, що я все життя з тобою! Ніби до цього нічого не було!! Дякую тобі за всі ранки, ночі, спільні проєкти!! І за наших чудових синочків, які виростуть в новій, вільній і багатій Україні! Країні, яка перемогла ненависного ворога!" — привітав кохану ведучий "Сніданку з 1+1" Юрій Горбунов в Facebook.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Юрій Горбунов та Катерина Осадча фото

У свою чергу Катерина Осада також поділилася в соцмережах спільним фото з чоловіком та залишила щемливе привітання.

"Сьогодні 6 років, як ми чоловік і дружина. Юрко, дякую за терпіння і мудрість, за любов і за каву в ліжко. Складні часи, але переживемо все разом. Будемо розповідати онукам на їх весіллях, що головне чути одне одного розуміти, поступатися…. саме так бабця з дідом пережили разом війну. Люблю тебе", — написала Катерина в Facebook.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Фото: Facebook Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Новини по темі