Де є пальне: в Україні створили спеціальний бот про наявність пального на АЗС

Де є пальне: в Україні створили бот для пошуку пального
freepik.com

В Україні створили телеграм-бот, який повідомляє про наявність пального в містах нашої країни

Поділитися:

В Україні створили Telegram-бот PetrolAlertUA, за допомогою якого відтепер можна відстежити наявність певного типа пального в різних містах України. Дана потреба виникла через дефіцит пального в Україні, який спостерігається вже певний час і майже без суттєвих покращень. 

Telegram-бот допоможе бути в курсі, на яких АЗС з'явиться пальне. Достатньо буде обрати вид потрібного пального і вказати свій населений пункт. Після цього, бот розпочинає моніторити АЗС у твоєму місті і якщо на якійсь станції з'явиться пальне — бот надішле повідомлення.

Бот PetrolAlertUA відслідковує наявність пального на АЗС найбільш поширених мереж України і повідомляє підписників: про назву АЗС, адресу і тип наявного пального. Бот опрацьовує дані з відкритих джерел вже кількох відомих мереж, а згодом планують додати і нові мережі АЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли зникне дефіцит бензину в Україні та чи подорожчає ще більше пальне в червні: передбачення екстрасенса

Як користуватися Telegram-ботом для виявлення пального 

  • підписатися на PetrolAlertUA в Telegram
  • зазначити регіон, у якому ви знаходитесь, а також район та місто чи населений пункт
  • обрати тип пального, про який хочете отримувати сповіщення: бензин, дизель або газ (можна обрати одразу кілька варіантів).

Нагадаємо, в Україні призупинили державне регулювання цін на пальне. Це повинно було "відпустити" ринок і зменшити дефіцит на пальне в Україні, проте у більшості регіонів нашої держави ситуація щодо забезпечення бензином і дизпаливом залишається близькою до критичної.

Новини по темі