Де знайти якісні бандажі для суглобів

Де знайти якісні бандажі для суглобів

Дізнавайся про види бандажів та їхнє призначення.

Поділитися:

Якщо вам потрібні бандажі для суглобів, ви будете втішені гарною новиною — їх можна придбати за нижчою ціною, ніж раніше. І на те є кілька причин...

Компанія «Волсмарт» має можливість істотно знижувати вартість продукції, оскільки є ексклюзивним представником на ринку України провідних світових виробників ортопедичних товарів медичного призначення, які отримали найвищу оцінку фахівців і споживачів. Це фірми Німеччини, Тайваню, Іспанії, Франції, Туреччини. Зокрема представлений широкий вибір виробів вітчизняного виробництва та країн ближнього зарубіжжя, які пройшли тест на високу якість.

Для більшої зручності покупців, створений інтернет-магазин ортопедичних товарів і медтехніки «Ортоп», що є частиною компанії, і в якому передбачена низка додаткових безкоштовних послуг для споживачів:

- співробітники з медичною освітою завжди допоможуть із вибором, дадуть відповідь на всі ваші запитання і дадуть грамотну, кваліфіковану, вичерпну консультацію;

- існує доставка замовлень за вказаною вами адресою: по Києву — кур'єром, в інші регіони України — сервісом «Нова Пошта».

Такі самі безкоштовні послуги ви можете отримати в мережі медичних салонів «Ортоп», розташованих у Києві та інших великих містах країни.

А тепер ми пропонуємо ознайомитися, які ж види бандажів для суглобів існують у сучасному світі та для чого вони потрібні.

Нині промисловість випускає ортези легкої, помірної, жорсткої та повної фіксації. Кожен із цих видів застосовується залежно від того, яка переслідується мета. Для занять спортом, для профілактики і зігрівання використовується, як правило, виріб з легкої фіксацією. Решта — при захворюваннях суглобів, їх травм, у період реабілітації і після хірургічного втручання.

Бандажі для рук включають в себе:

1. Бандаж для зап'ястя. Служить, щоб уникнути проблем із рухливістю кисті при значних навантаженнях на неї, ударах, переломах, розтягу зв'язок, вивихах. Бандаж на променезап'ястковий суглоб може мати пристосування для фіксації пальців.

2. Бандаж для плеча. Призначений для якнайшвидшого відновлення рухової функції суглоба після хвороб (артроз, артрит, бурсит, запалення), травм і операцій. Бандаж на плечовий суглоб має різновиди: підтримуючий, обмежуючий, мобілізуючий.

3. Бандаж на лікоть — надійний фіксатор, що обмежує розмах руху. Застосовується при різних травмах (забиття, перелом, розтягнення), реабілітаційних заходах, профілактиці захворювань.

Бандаж на тазостегновий суглоб. Забезпечує потрібну підтримку при лікуванні дитячих вивихів, артрозу, при руйнуванні хрящових тканин суглоба, його дестабілізації, переломі, в період реабілітації і ендопротезування. Також, бандаж на стегно використовують із метою профілактики під час інтенсивних фізичних занять.

Бандаж на коліно. Існує безліч видів: компресійні, післяопераційні, роз'ємні, реабілітаційні, зігріваючі, спортивні, фіксуючі.

Ортез на колінний суглоб дуже важливий для людей, які займаються спортом, пов'язаним із падінням. Окремо можна виділити наколінники право- і лівосторонні.

Бандаж на голеностоп. Його мета — профілактика захворювань, під час навантажень на ноги, захист від пошкоджень і травм, допомога в реабілітаційний період. Фіксатор голеностопа — виріб, який часто відрізняється за своїми функціями і призначенням. Наприклад, для занять футболом потрібен один вид, для волейболістів — інший, а в післяопераційний період — третій. Всі ці фактори потрібно обов'язково враховувати, коли підбираєте ортез на голеностоп, щоб не заподіяти собі шкоди і незручності.

Варто зазначити, що і виробники, і «Ортоп» не забули про дітей. Для них — всі види бандажів, які консультанти допоможуть підібрати, щоб не було помилок у виборі.

І, звісно ж, всі ортези потрібно купувати після призначення лікаря.

Новини по темі