День ангела 11 травня: у кого сьогодні іменини

Іменини 11 травня: кого привітати з Днем ангела та як назвати дитину.

Поділитися:

Сьогодні, 11 травня, День ангела відзначають Кирило, Олександр, Йосип, Мефодій.

Яке сьогодні свято за церковним календарем

Цього віряни згадують святих рівноапостольних Кирила і Мефодія, творців кирилиці та просвітителів, які відіграли неоціненну роль у становленні слов'янської писемності та культури. Також сьогодні вшановують преподобного Софронія, затворника Києво-Печерського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іменини у травні 2024 за православним календарем за новим та старим стилями

Як назвати дитину: значення імен, які відзначають День ангела 11 травня

Кирило: має врівноважений, спокійний та розважливий характер. Завжди прагне до справедливості. Підходить для професій, що потребують аналітичних здібностей, наприклад, науковця, юриста, програміста. У сімейному житті вірний і надійний партнер, турботливий батько.

Олександр: сильний, вольовий, лідер. Має амбіції, прагне до успіху. Підходить для професій, що потребують лідерських якостей, наприклад, військового, політика, керівника. У сімейному житті турботливий чоловік, захисник сім'ї.

Йосип: добрий, чутливий, співчутливий. Має багатий внутрішній світ, любить допомагати людям. Підходить для професій, що потребують емпатії та турботи про людей, наприклад, медика, психолога, педагога. У сімейному житті відданий чоловік та люблячий батько.

Мефодій: мудрий, розсудливий, дипломатичний. Має гарну інтуїцію, прагне до миру та злагоди. Підходить для професій, що потребують дипломатичних здібностей, наприклад, дипломата, перекладача, психолога. У сімейному житті вірний і надійний партнер, мудрий радник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11 травня — який сьогодні день: традиції та звичаї

Новини по темі