День ангела 13 травня: хто сьогодні відзначає іменини

Іменини 13 травня: кого привітати з Днем ангела та як назвати дитину.

Поділитися:

День Ангела сьогодні, 13 травня, у Олександра, Василя, Гавриїла. Якого святого шанують в цей день, та яке ім'я найкраще підійде дитині, розповідаємо у матеріалі.

Яке церковне свято 13 травня

Віряни вшановують пам'ять мученика Олександра, хороброго воїна, який жив у III столітті за часів правління імператора Максиміана. Олександр відкрито сповідував християнство, незважаючи на заборону. Коли язичники влаштували свято на честь ідолів, він відмовився брати участь у ньому та приносити жертви. Цей вчинок не залишився непоміченим. Імператор Максиміан, не бажаючи втрачати такого цінного воїна, спробував схилити Олександра до зречення віри, але той був непохитним. Розгніваний імператор наказав стратити чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іменини у травні 2024 за православним календарем за новим та старим стилями

Талісман для тих, хто народився 13 травня

Ті, хто народився 13 травня, мають унікальний талісман – лазурит. Цей мінерал має багату історію. Він зачаровує своїм глибоким небесним кольором та візерунками, що нагадують зоряне небо. Колись люди вірили, що камінь володіє цілющими властивостями. Для народжених 13 травня він є символом мудрості та духовності, а також нібито допомагає розкрити творчий потенціал та зміцнити здоров'я.

Привітання з іменинами для Олександра, Василя, Гавриїла

У віршах:

Нехай Ангел твій,
Сил додасть до всього,
Щоб життя не було сірим,
Хай додасть наснаги й віри,

Бажаю досягати перемог 
на кожнім кроці без вагання,
З днем ангела, (ім'я),
Прийми привітання!

У прозі:

Від щирого серця вітаю тебе з днем ангела! Нехай цей день принесе тобі море радості, щастя, добра та позитиву. Бажаю тобі завжди відчувати себе щасливим/ою, коханим/ою та потрібним/ою. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде поруч, оберігаючи тебе від негараздів та даруючи тобі натхнення та сили для нових звершень. Бажаю міцного здоров'я, успіхів у справах, щирих друзів та безмежного кохання. Нехай кожен день твого життя буде сповнений світла, тепла та радості!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 13 травня для всіх знаків зодіаку: будьте готові до несподіванок

Новини по темі