День доброти: 5 справ, які варто зробити до Нового року

Всесвітній день доброти: 5 справ, які варто зробити до Нового року | 1+1
Фото: Getty Images

Ми самі створюємо казку.

Поділитися:

Напередодні найбільш атмосферного свята хочеться вірити у диво. Втім, ми навіть не здогадуємося, що також можемо стати чарівниками.

Всесвітній день доброти, який ми відзначатимемо 13 листопада, спонукає творити чудові справи. Отож читай добірку та дізнавайся, що варто зробити до Нового року, аби навколо з'явилося ще більше усмішок.

Здійсни чиюсь мрію

Невдовзі почнеться приємна передноворічна метушня: планування вечірок, прикрашання ялинки, вибір подарунків. Та кожному варто пам’ятати про тих, чия мрія залежить від небайдужих. Зовсім нескладно приєднатися до однієї з благодійних акцій або купити малечі милий подарунок, адже навіть незначний вклад гарантовано покращить чийсь настрій!

Фото: Getty Images

Викинь мотлох

Речі повинні приносити користь і задоволення, а не займати увесь вільний простір. Заглянь до кожної шухляди, прибери у шафі, відкрий усі ящики і безжально позбався від того, що тобі не потрібно.

Фото: unsplash.com

Віддай старі речі тим, хто цього потребує

Напевно, у кожного є такий одяг, який більше не знадобиться, але й викинути шкода. Якщо він справді в хорошому стані, тоді найкращий вихід – віддати його до соціальної служби, благодійного магазину або кошика доброти. Так ти зробиш одразу дві добрі справи – очистиш дім від зайвого й потішиш когось хорошими речами.

Фото: Getty Images

Зроби те, на що постійно бракувало часу

Було страшно, ніяково, дивно, некомфортно… і ще мільйон відмовок, які вдалося придумати. Годі відкладати життя «на потім». Влаштуй незабутню подорож, опануй нову справу, наважся на зміну іміджу... Ти чудово знаєш, чого хочеш, отож слухай серце – воно твій найкращий поводир!

Фото: unsplash.com

Влаштуй родинне свято

Зазвичай, привід зібратися усією сім’єю – це великі свята. Але чому б не організувати теплу родинну вечерю прямо зараз? З неспішними посиденьками, твоєю коронною стравою, особливими жартами та безтурботними розмовами. Пригадай, як класно вам разом, і починай розсилати запрошення!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Новини по темі