День фармацевтичного працівника України: традиції та привітання

День фармацевта в Україні 2023: привітання та традиції
Freepik

Свято День фармацевта в Україні: історія, традиції та привітання у листівках.

Поділитися:

День фармацевтичного працівника — професійне свято України. Відзначається щорічно в третю суботу вересня. У 2023 році дата святкування припадає на 16 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Календар свят в Україні на 2023 рік: оновлені дати державних, церковних та неофіційних свят

День фармацевта в Україні: історія та традиції

День фармацевтичного працівника був встановлений за ініціативи Міністерства охорони здоров'я України згідно з Указом Президента «Про День фармацевтичного працівника» від 7 вересня 1999 року. У народі свято відоме як День фармацевта. В цей день прийнято відзначити вагомий внесок працівників фармацевтичної галузі.

З Днем фармацевта 2023: привітання у прозі

►День фармацевта — це визнання вашої професійної майстерності, відданості і співчутливості до тих, хто потребує лікування та підтримки. Ви є невід'ємною частиною системи охорони здоров'я, і ваша робота врятувала багато життів та полегшила біль безлічі людей. Зі святом, любі провізори!

►Бажаю вам завжди бути здоровими та наполегливими в вашій благородній справі. Нехай кожен ваш день буде наповнений радістю від наданої допомоги та визнанням вашої великої ролі у світі медицини. З Днем фармацевта! Нехай кожен ваш внесок буде оцінений і винагороджений вдячністю та повагою.

►Сьогодні свято, яке відзначає ваш важливий внесок у збереження та поліпшення здоров'я людей. Ви - справжні маги, які завжди готові допомогти в найважливіший момент, забезпечуючи якісні ліки та консультацію з питань здоров'я. З Днем фармацевтичного працівника!

З Днем фармацевтичного працівника: привітання у картинках

Коли День фармацевта 2023

День фармацевта привітання

З Днем фармацевта картинки

Новини по темі