Коли день медика 2021: дата та вітання з днем медичного працівника

День медика 2021 Україна: вітання з Днем медичного працівника
Pexels/Tima Miroshnichenko

День медичного працівника України відзначається щорічно у третю неділю червня, що закріплено указом президента України від 1994 року.

Поділитися:

День медика 2021 Україна: цьогоріч свято приходиться на 20 червня. Цього дня також святкуємо Трійцю 2021. День медичного працівника України — це чудова нагода подякувати медикам за їхній копітку та життєво важливу працю для кожного з нас. Майже 70% медиків працюють понаднормово. Про моральне виснаження медичних працівників годі й казати. 

Вітання з Днем медичного працівника

♦ Від душі бажаю бути гострим, немов голка шприца, зі своїми недоброзичливцями, залишатися м’яким і пухнастим, як вата, з коханими і близькими людьми, вміти залікувати будь-яку тілесну або душевну рану, завжди мати під рукою асептики і антисептики від заздрості, образ і життєвих негод.

♦ Ви прийняли виклик стати на цілодобову сторожу людського життя. Кожен із Вас лікує та рятує: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній. Міцного здоров'я та сил вам. Дякуємо Вам за все, ангели-охоронці в білих халатах!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трійця 2021: що не можна робити на Зелені свята

♦ Багато є хороших лікарів,
але як ви – на Україні одиниці,
І з року в рік стемна і до зорі
Людей рятуєте, мов справжня чарівниця.

Привітання з Днем медичного працівника в прозі

♦ Шлемо вітання тим, хто берігає найцінніше, що є у людини — її життя. Нехай віра та оптимізм завжди залишаються з вами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День літнього сонцестояння 2021: гороскоп на 21 червня від астролога

♦ Дорогі наші лікарі та медпрацівники! Дякуємо за вашу роботу і бажаємо, щоб хворі одужували швидше, а зарплата росла. Щоб в роботі було менше труднощі, а більше вдячних пацієнтів.

Картинки "З Днем медичного працівника" 

Якщо не має можливості привітати особисто, а потрібно відправити вітання швидко, подаруйте віртуальний букет: він завжди доречний.

картинки з днем медичного працівникаФото: Pexels/Secret Garden

вітання день медичного працівникаФото: Pexels/Anete Lusina

день медика в Україні вітанняФото: Pexels/Anthony Shkraba

Новини по темі