Коли День медичного працівника в Україні: привітання

День медика 2024: дата святкування, зворушливі привітання
Freepik

День медика 2024: дата святкування, зворушливі привітання

Поділитися:

День медичного працівника – це професійне свято всіх працівників галузі охорони здоров'я, який до 2023 року святкували в третю неділю червня. Другий рік поспіль його відзначають за сталою датою, а саме 27 липня. Отже, саме в цей день варто вітати працівників медичної галузі та дякувати їм за свою кропітку та складну діяльність.

Чому День медика в Україні 27 липня

В Україні не було зафіксовано чіткої дати для професійного свята День медика. У червні минулого року президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким встановив сталу дату святкування — 27 липня. Метою свята є віддати належне внеску працівників системи охорони здоров'я у забезпечення життєво важливих інтересів людини та суспільства, а також засвідчити відданість медпрацівників справі збереження здоровʼя та порятунку людських життів.

День медика — чудова можливість подякувати працівникам медичної сфери за їхню непросту та складну, яка має важливе значення в сучасних реаліях. Тому, радимо привітати всіх медиків з їхнім професійним святом, побажати сил, наснаги та здоров'я.

Привітання з Днем медичного працівника

►Шановні медичні працівники! Від щирого серця вітаємо вас з професійним святом! Ваша праця – це справжнє покликання, яке вимагає не лише глибоких знань, а й великого серця. Дякуємо вам за вашу відданість, професіоналізм та турботу про кожного пацієнта. Нехай ваша праця завжди приносить вам задоволення, а здоров’я та добробут супроводжують вас у житті. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя і вдячності ваших пацієнтів!

►Прийміть щирі вітання з Днем медичного працівника! Ваша самовіддана праця врятувала не одне життя і принесла полегшення тисячам людей. Ви – герої нашого часу, які стоять на варті здоров’я нації. Бажаємо вам успіхів у вашій благородній справі, нових професійних звершень та міцного здоров’я. Нехай ваша робота завжди приносить вам задоволення і визнання.

►Шановні лікарі, медсестри, фельдшери та всі, хто присвятив своє життя медицині! Вітаємо вас з Днем медика! Ми знаємо, що ваша робота важка, але ви долаєте усі труднощі. Бажаємо вам, щоб у вашому житті було більше приємних моментів, ніж аналізів, більше успіхів, ніж невдач, і більше відпусток, ніж чергувань. Здоров’я вам і вашим близьким!

З Днем медика: привітання у картинках

День медика в Україні
Freepik
День медика
Freepik
День медика
Freepik

 

Новини по темі