Що 1+1 Україна покаже до Дня Незалежності: телепрем'єра стрічки Я, Побєда і Берлін, масштабне розслідування Акіма Галімова та концерт із найкращими українськими зірками

День Незалежності 2024: що подивитися на ТБ - фільм Я, Побєда і Берлін, розслідування Акіма Галімова та концерт із українськими зірками

1+1 Україна покаже фільм Я, Побєда і Берлін та масштабне розслідування Акіма Галімова до Дня Незалежності: коли і де дивитись

Поділитися:

Традиційно знакові події та державні свята українці зустрічають у компанії телеканалу 1+1 Україна. Тридцять третій День Незалежності - виключення. Сьогодні, 24 серпня на глядачів  1+1 Україна чекають нові історичні розслідування, телепремʼєра cтрічки за повістю Кузьми Скрябіна та виступи улюблених українських зірок.

Докладніше про те, що 1+1 Україна покаже у День Незалежності – читайте у цьому матеріалі.

Справжня історія Донбасу, Півдня та Криму

Справжня історія Донбасу, Півдня та Криму

О 7:00 на 1+1 Україна - телепремʼєра документального циклу Акіма Галімова Справжня історія Донбасу, Півдня та Криму. Це один з наймасштабніших проєктів команди Акіма Галімова, над яким робота тривала більше року. У трьох документальних фільмах зібрані унікальні артефакти, фотографії, документи, оригінали старовинних мап, що були знайдені в архівах по всьому світу і розкривають справжню історію регіонів, на які зазіхає росія. Ці матеріали викривають історичні фальсифікації країни-агресора, доводять, що росіяни століттями створювали історичні фейки, захоплюючи українські землі та використовуючи як привід для сучасної війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке Ханська Україна: Акім Галімов пояснив, чому росія так активно боролася за цей край

Тут і тепер

Тут і тепер

О 12:20 - серіал про долі чотирьох подруг, які вирішили більше не відкладати життя на потім. На даху багатоповерхівки четверо молодих дівчат Лара, Еля, Юля і Сусанна зустрічають світанок після випускного і вирішують жити тут і тепер, не очікуючи на інші часи. Кожна з дівчат мріє про яскраве та щасливе майбутнє, вкладаючи в це поняття різне значення. Але з часом вони зрозуміють, що рятуючи інших від смерті, вони знаходять найбільший сенс життя. Справжня любов переважає славу, а абсолютна свобода може зіткнутися з егоїзмом.

У серіалі знялись Катерина Кузнецова, Дар'я Баріхашвілі, Наталя Бабенко, Аліса Тункевич, Сергій Стрельников, Олексій Нагрудний, Сергій Мітрюшин, Костянтин Октябрський, Олексій Горбунов. Серіал знято на замовлення державного підприємства Мультимедійна платформа іномовлення України.

Я Побєда і Берлін

Я, Победа и Берлин

О 20:00 на 1+1 Україна дивіться телепремʼєру cтрічки за повістю Кузьми Скрябіна Я, Побєда і Берлін. За сюжетом фільму, за три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій Побєді. Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій машині, а хлопцям з гурту — встигнути на виступ. Проте все йде не за планом. У фільмі знялись: Іван Бліндер, Марія Стопник, Володимир Гева, Роман Луцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Таллер у проєкті “Пісня мого життя” розповів, як Скрябін дав йому найціннішу пораду — щодня дзвонити мамі

Музична платформа України

Музична платформа України

О 22:10 - концерт Музична платформа України. Топові українські виконавці зберуться на одній сцені, аби об'єднати українців та подарувати їм улюблені хіти. Глядачі побачать велику кількість зірок: Олю  Полякову, MONATIK, Наталію Могилевську, Артема Пивоварова, DISCOMAN, CHEEV,  Тараса Петриненка, KOLA, Максима Бородіна, ТІК. Улюблені виконавці порадують вас своїми хітами та новими піснями.

Зустрічайте День Незалежності України з телеканалом 1+1 Україна!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про непросту долю та кохання: українські мелодрами, які можна подивитися на 1+1 Україна

Новини по темі