День Ніка Вуйчича в Києві: Залаштунки та зворушливі розмови з Вітвіцькою та Сенічкіним

Яка особиста мрія Ніка, як він готується до виступів та коли знову повернеться до Києва.

Поділитися:

У мережу потрапило ексклюзивне відео про залаштунки та час перебуваннялегендарного оратора Ніка Вуйчича в Києві, зроблене командою 1+1 в аеропорту «Київ», офісі 1+1 на Подолі, студії «Сніданку з 1+1», на Набережно-Хрещатицькій вулиці, у готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv, на Хрещатику, в КМДА. У свій третій приїзд до столиці України Нік допоміг об’єднати понад 500 000 людей на Хрещатику на благодійній безкоштовній лекції на Святі Подяки з нагоди 500-річчя Реформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька провела день із Ніком Вуйчичем

Люди приїхали з усіх куточків України, а також були гості зі світу. Людей в центрі міста ввечері перед сценою було стільки, що натовп простягався аж до Європейської площі, і вздовж вулиці були встановлені величезні екрани, а навколо поруч глядачі, які не вміщувалися на клумбах і дорогах, -  виходили групами навіть на дахи будинків і балкони. Дух захоплювало. Організатор візиту Ніка Вуйчича: агенція Key Strategy у партнерстві із Соціальним мультимедійним проектом «Переможці» та телеканалом 1+1.

Це була грандіозна подія, - виступ Ніка транслювали для мільйонів людей у всьому світі, переклад здійснювався на дев’ять мов. У перших рядах Ніка слухали люди і діти з інвалідністю, а також ветерани АТО з протезами і на візках.  Нік – видатний письменник, мільйонер, меценат, лідер громадської організації «Життя без кінцівок». Соломія Вітвіцька з командою провели багато часу з Ніком. Він розповідав про віру, надію, прощення, здійснення мрій, відкритість. Яка особиста мрія Ніка, як він готується до виступів, що він думає про безбар’єрність на вулицях, і коли знову і з ким повернеться до Києва, яке селфі вдалося зробити на сцені разом з 500 000 людей?

Подивіться унікальне відео і надихніться на створення щастя в своєму житті!

На ТСН.ua можна знайти онлайн-трансляцію виступу Ніка на Хрещатику за 17 вересня. 

 

Новини по темі