День шопінгу: Трендові речі, які варто купити вже зараз

Всесвітній день шопінгу: Трендові речі, які варто купити вже зараз  | Мода | 1+1
Фото: Getty Images

Бери подруг і готуйся до модних покупок!

Поділитися:

11 листопада усі модниці світу відзначають День шопінгу. З нагоди свята не відмовляй собі у бажаних речах, які вже давно впали в око. Щоб поєднати приємне з корисним, пропонуємо звернути увагу на гарячі тренди прийдешнього зимового сезону. Ми відібрали для тебе ТОП-5 ультрамодних речей, які варто придбати вже зараз. Зустрічай сніжну пору повністю озброєною!

Шуба зі штучного хутра

Якщо модна індустрія масово відмовляється від натурального хутра, це не означає, що у твоєму гардеробі не має бути шуби. Тобі варто приміряти варіанти зі штучного хутра, а особливо максимально яскравих відтінків. Щодо фасону, найактуальнішими є об’ємні шуби з одним ґудзиком у стилі 60-х. Завдяки сучасним технологіям, штучну модель буде важко відрізнити від натуральної. Тепло, розкішно, а головне – безпечно для нашого довкілля!

Фото: instagram/carodaur

Фото: instagram/blaireadiebee

Шкіряна спідниця

Схоже, у своїх осінньо-зимових колекціях кутюр’є максимально надихалися образом Трініті з кінофільму «Матриця». Важко пригадати настільки багато образів, створених виключно зі шкіри. І це не лише тренчі, косухи і штани, а й сукні, комбінезони та спідниці.

Вбратися у шкіру з ніг до голови… Чому б і ні? Почни з примірки елегантної чорної спідниці міді з м’якої шкіри, а далі дозволь фантазії розгулятися. І навіть якщо кінцевий результат здаватиметься тобі дещо брутальним – немає жодних причин для хвилювання! Злегка накручене волосся, ніжний відтінок помади та мінімалістичні прикраси швидко виправлять ситуацію.

Фото: instagram/oliviapalermo

Затишний светр

Не можливо уявити зиму без светра oversize, який зігріє не гірше обіймів коханого. При його виборі радимо запам’ятати декілька важливих нюансів. Цього сезону в моді «розумний» oversize. Отже, уникай надто мішкуватих моделей, які повністю приховують переваги фігури, і приміряй структуровані варіанти. На додаток, проходь повз приталених моделей. Такий фасон можуть мати лише напівпрозорі водоласки з надніжного кашеміру. Ти ж не хочеш мати недоречний вигляд, чи не так?

Фото: instagram/emilisindlev

Фото: instagram/oliviapalermo

Фото: instagram/carodaur

Масивні чоботи

Поруч зі стилем панк і чорною шкірою знаходиться не менш агресивний тренд на ugly-взуття. Взимку дизайнери уявляють жінку впевненою і вільною, тож пропонують забути про класичні моделі черевиків на користь важких чобітків. Уяви себе героїнею фантастичної саги і носи чоботи з масивною підошвою та шнурівкою не лише із джинсами і штанами, а й трикотажними сукнями або спідницями.

Фото: instagram/tanyaprentkovych

Фото: instagram/alina_frendiy

М’яка сумка

Мімімі-тренд осені-зими 2019/20 – сумки із хутра або вовни – одразу підкорять красунь, які не можуть встояти перед тактильними відчуттями, а також тих, кому до вподоби богемний стиль. Їх можна носити із чим завгодно – від спортивних пуховиків та курток до шовкових суконь і брючних костюмів на вечір.

Фото: instagram/chanelofficial

Фото: instagram/off____white

Більше модних добірок читай на 1plus1.ua: 

1.  

2.  

3.  

4.  

5.  

Новини по темі