Детальний гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку від знаменитої астрологині. Частина 2

Гороскоп на 2023 рік від Анжели Перл для всіх знаків зодіаку. Частина 2
freepik.com

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на 2023 рік для всіх знаків зодіаку.

Поділитися:

Гороскоп від Анжели Перл є одним із найочікуваніших астропрогнозів на кожний місяць та увесь рік. Ми переглянули гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2023 рік, які склала Анжела Перл і коротко законспектували. Отже, гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку розповість, чого чекати віз зірок наступного року.

ГОРОСКОП ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ НА 2023 РІК ВІД АНЖЕЛИ ПЕРЛ. ЧАСТИНА 2

Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби

Гороскоп 2023: Терези

Юпітер у 7 будинку кохання та партнерства пробуде до 17 травня 2023 року. Він даватиме позитивну енергію. Перша половина січня уповільнена, добре закінчувати справи. Ретроградний Меркурій у 4 будинку: сім'я та місце проживання, переоформлення документів на нерухомість. Марс буде ретроградним до 12 січня о 9-му будинку. Він відповідає за дії, закордон, подорожі, освіту. 4 січня Венера увійде до 5 будинку до 28 січня. Венера символізує гроші, січень буде прибутковий місяць. 6 січня Повний місяць у 10 будинку. Кар'єра, професія, ціль, висвітить здобутки, плани. Інша робота може бути. 21 січня Молодик у 5 будинку. Сплеск творчості. 22 січня розгортається Уран у секторі фінансів, у 8 будинку. Уран був ретроградний із 28 серпня 2022 року. Щось зміниться у фінансах. Несподівана сума пов'язана з талантами. 28 січня Венера входить у 6 будинок, роботи та зобов'язань, рутини. Венера принесе добрі новини, пов'язані з роботою. Весною Терези чекають зміни. З 24 березня по 12 Плутон буде у 5 будинку, куди у січні 2024 року увійде на 20 років. Постануть питання, пов'язані з дітьми, силовими структурами, фінансами, творчістю. Буде шанс заробити великі гроші на тому, що ви любите. Ваші доходи у будь-якому разі якось зміняться. Проходитиме сильна трансформація, з'явиться любов до себе. 8 березня Сатурн змінює знак (він це робить раз на 3 роки), можуть виникнути питання зміни місця проживання. Сатурн входить у ваш 6 будинок (останні 3 роки був у 5-му). 6 будинок несе зміни у роботі, виникнуть зобов'язання у спілкуванні з батьками, знадобиться серйозне ставлення до здоров'я у найближчі три роки. Юпітер з 17 січня до 17 травня буде у 7 будинку. Шлюб, кохання, партнерство. З 17 травня Юпітер увійде до 8 будинку, будинок фінансів. Розширення. До травня 2024 року Юпітер буде у 8 будинку. У вас буде менше роботи, але більше грошей. Можливі інвестиції, гранти, спадщина, виплати за судами, страховками, податками. Кредит не можна брати. З травня розширюються ваші романтичні зв'язки. Можливе навчання психології, езотерики. Марс до 12 січня буде ретроградний у 9 будинку, будинку подорожей та книг. До 26 березня період очікування, оформлення, судових справ, оформлення віз, документів на проживання та всього, що пов'язано із закордоном. Івам може доведеться вийти на глобальну аудиторію, докладати зусиль, щоб рекламувати себе. Можливе знайомство з іноземцем. Венера на 4 місяці, з 06 червня по 10 жовтня буде в 11 будинку: нові друзі, подруги, кохання, гармонія, настрій, отримання результату роботи з червня відкриваються двері в майбутнє. Венера ретроградна з 23 липня по 04 вересня: не одружуватися, не робити уколи краси, операції. До 18 липня можливі доленосні події. До цього – фокус на фінанси. Після 18 липня фінансова тема змінюється на 1 та 7 будинки, на 1,5 роки.
20 квітня 2023 року буде перше Сонячне затемнення, у 7 будинку. Подія у житті чоловіка, зміни на роботі.
5 травня Місячне затемнення в будинку грошей, можливі серйозні покупки. До 15 травня – ретроградний Меркурій.
14 жовтня Сонячне затемнення у знаку Терези. Програється те, що було 2005 року, у справах 1-го будинку. Буде нова сторінка у вашому житті.
28 жовтня Місячне затемнення позначиться на фінансах. Тема грошей після цього хвилювати вас не буде.
Ретроградний Меркурій 29 грудня 2022 – 18 січня 2023 у 4 будинку. Місце проживання, переїзд, повернення, переоформлення, ремонт.
З 21 ііквітня 2023 по 15 травня 2023 у будинку фінансів: погашення боргів, рахунки в банках, переоформлення кредиту.
З 23 серпня 2023 по 15 вересня 2023 у 12 будинку: завершення та звільнення, підготовка до чогось нового, еміграція, ізоляція, лікарні, санаторії.
З 13 грудня 2023 по 2 січня 2024 у 4 будинку: схожа ситуація, як на Новий рік 2023.
Молодий місяць 14 жовтня у Терезах буде дуже потужне, добре починати щось. Результат ви відчуєте за півроку. Повний місяць 6 квітня у Терезах: ясність ситуації, кульмінація. Херон у 7 будинку: вчитель, цілитель. Можливо знайти свого ментора, лікаря, вчителя. Можливе життя на 2 будинки, спілкування 2 мовами, 2 різні роботи, 2 бізнеси, є ймовірність розлучатися або одружуватися.

Гороскоп 2023: Скорпіон

Скорпіоном управляють Плутон і Марс. На початку року Марс буде ретроградний. Тому до 12 січня ви відпочиваєте або завершуєте справи, які не встигли. До 18 січня так само Меркурій ретроградний. Тому не починайте нові справи і не підписуйте нових документів. Останні 15 років Плутон був у 3 домі вашого гороскопа , це спектр спілкування і комунікацій: за цей час ви встигли з кимось познайомитися, подорожувати, переїхати, відкрили свій бізнес. 24 березня плутон ввійде в 4 дім гороскопу і буде тут до 2044 року. Це спектр нерухомості, дому, переїзду. Тому ви можете змінити місце проживання, у вас будуть сімейні зміни.
Сатурн був у 4 домі а ввійде в 5 до березня 2026 року. Це планета дисципліни, відповідальності, дорослості. А 5 дім це діти. Тому можливо у вас з’явиться дитина, вагітність або у сім’ї з’являться діти. 5 дім це також любов до себе, відпочинку, бізнесу, творчості. З нового року по 17 травня Юпітер буде у 6 домі гороскопу. Це робота і здоров’я, успіху і фортуни. 17 травня Юпітер ввійде у 7 дім: шлюбу і серйозних стосунків. Венера зупиниться на 4 місяці у секторі 10 дому досягнень, кар’єри, статусу, з 6 червня до 10 жовтня. З 23 липня по 4 серпня Венера буде ретроградною, тому у цей час краще взяти відпустку і відпочити, а також не вступати у шлюб. Кармічні вузли: увесь 2022 рік кармічно вузли були у вашому секторі стосунків з собою і з іншими людьми. Тому ви могли змінювати партнерів, розривати стосунки, розлучатися, закохуватися. Починаючи з 17 липня, вузли припинуться і надовго залишать вас у спокої. Фокус вузлів перейде зі стосунків на роботу і здоров’я. Північний вузол Раху буде у 6 домі гороскопу. А південний вузол у 12 дім: це дім самопізнання, ізотеріі, відпочинку, медитаціі. На вас також чекає 4 затемнення наступного року:
20 квітня Сонячне затемнення у 6 домі роботи і здоров’я.
5 травня Місячне затемнення у знаку Скорпіона у 1 домі: діятиме на різні сфери життя, і на вашу зовнішність особливо відчують ті в кого асцендент у 14 градусі або в кого день народження 7 листопада.
14 жовтня Сонячне затемнення у 12 домі: закінчення справ, очищення, звільнення.
28 жовтня Місячне затемнення у 7 домі стосунків, шлюбу, розлучення, судів. Особливо відчують ті в кого асциндент в 5 градусів або в кого дн 28-29 жовтня.
Протягом 2023 року ретроградний Меркурій буде чотири рази. У цей час не можна починати нові справи, лише закінчувати старі.
З 29 грудня 2022 по 18 січня 2023 у 3 домі: контакти, навчання, документи.
З 21 квітня до 15 травня у 7 домі: секторі стосунків.
З 23 серпня по 15 вересня в 11 домі: друзі соцмережі Інтернет.
З 13 грудня по 3 січня 2023: у 3 домі.
13 листопада
буде Новий місяць у вашому знаку. Таке буває раз на рік . В цей час добре починати нові справи. Якщо у вас день народження в цей час то весь наступний рік буде неймовірно успішним і принесе великі зміни. 5 травня буде Повний місяць у вашому знаку, у день затемнення, тому його дія посилюється. Ви будете дуже емоційні , захочете щось змінити у житті, у стосунках на роботі і родині. Або це буде якась кульмінація подій. Планета сюрпризів Уран буде у вашому секторі стосунків. Найбільше відчують ті у кого асциндент з 14 по 23 градус. Або коли у вас день народження з 7 по 16 листопада. Загалом у вас буде рік перевірки, наскільки ви любите і поважаєте себе. Вам доведеться пройти цей екзамен і краще пізнати себе.

Гороскоп 2023: Стрілець

Плутон, планета трансформації, 24 березня виходитиме з вашого сектору грошей. З 24 березня по 12 червня він перейде до третього будинку і покаже вам, що на вас чекає в найближчі 20 років, до 2044 року. 3 будинок: тема нових контактів, нового кола спілкування, може змінити ваше оточення. Ви можете переїхати до іншої країни. Також це питання про ваших родичів, братів, сестер. На вас чекають великі зміни. Сатурн у вашому гороскопі управляє сектором грошей, 2м будинком гороскопу. 8 березня Сатурн змінює знак і переходить до 4-го будинку на три роки. Сатурн управляє всім цінним, тема прибутків, вкладень. 4-й будинок - будинок нерухомості, ваша квартира, ваше місце проживання. 4-й будинок - це ще й родичі, батьки, особливо мама. Можуть з'явитися додаткові обов'язки щодо ваших членів сім'ї. Ви можете періодично щось ремонтувати та переробляти. Юпітер управляє знаком Стрільця: дуже оптимістична планета, яка все розширює, планета удачі, везіння, можливостей, подарунків долі до 17 травня буде у вашому 5 будинку гороскопу: тема дітей, ви можете приділяти багато уваги дітям, можлива вагітність або народження дитини, хрестини або хороша новина щодо ваших дорослих дітей, відпустку. З 17 травня і до травня 2024 року Юпітер увійде у ваш 6 будинок гороскопу: це робота, обов'язки, зобов'язання. Юпітер може дати вам нову роботу чи якусь дуже добру улюблену роботу. Збільшення, розширення, багато проектів, клієнтів. Можуть бути подорожі за кордон, відрядження, вихід на міжнародний ринок. Освіта, навчання. Важливо берегти здоров'я, дотримуватися режиму, балансу роботи та відпочинку. Ходити до лікарів, піклуватися про себе, стежити за харчуванням. 
Марс ретроградний у вашому 7 будинку партнерства та стосунків, шлюбу до 12 січня. До кінця березня 2023 це може давати постійні суперечки, обговорення. Не варто починати нічого до закінчення ретроградності Марса та Меркурія.
Венера у вашому гороскопі управляє сектором друзів, 11 будинком. У 2023 році Венера 4 місяці перебуватиме у вашому 9 будинку гороскопу: сектор удачі, розширення кругозору, це будинок Стрільця. Ви любите подорожувати, вчитися, пізнавати нове, ви дуже допитливі. Ви матимете можливість подорожувати за кордон, знайомитися з новими людьми. З 6 червня по 10 жовтня вона буде о 9-й оселі. З 23 липня по 4 вересня Венера буде ретроградною. У цей час можуть бути затримки у творчій діяльності, не бажано розписуватись (грати весілля можна). Кармічні вузли змінюють знак 18 липня на півтора роки. 18 липня кармічний вузол Раху, північний місячний вузол входить на півтора року до кінця 24 року в 5 будинок гороскопа п'ятий будинок гороскопа: любов, вагітність, народження дітей, творчість, прояв вашої креативності, любові до себе. Ви більше часу приділятимете тому, що любите. Якщо ви сильно хочете дітей, вони нарешті з'являться у вашому житті. Південний кармічний вузол Кету з 18 липня на півтора року входить у ваш 11 будинок гороскопу: будинок друзів. Кету любить забирати щось чи звільняти від чогось він. Кету може звільнити вас від якихось, з ким вам не по дорозі. Але він дасть вам нових однодумців. 
20 квітня Сонячне затемнення в 5 будинку: будинок любові до себе і любові і до того, що ви робите. Всесвіт змусить вас відповідати собі на це запитання: наскільки Я люблю себе, наскільки Я ціную.
5 травня Місячне затемнення у вашому 12 будинку: будинок особистості, самопізнання та благодійності. Коли ви віддаєте більше ніж берете. Настав час звернути увагу на свій ресурс, потрібно допомогти собі, щоб бути в змозі допомагати іншим людям. Добре поїхати у місце сили. Побувати на самоті.
14 жовтня Сонячне затемнення у вашому 11 будинку: новини про друзів, нову мету та нову мрію, нову картину світу, виконання бажання.
28 жовтня Місячне затемнення у 6 будинку: секторі роботи та здоров'я. Це останнє затемнення у вас у секторі здоров'я. Кардинально зміниться керівництво, місце роботи, обов'язки. Це затемнення прояснить усю ситуацію.
Ретроградний Меркурій. З 29 грудня 2022 року по 18 січня 2023 року у вашому 2-му будинку: секторі грошей, фінансів, доходів. У вас будуть витрати, добре повертатимуть борги.
21 квітня по 15 травня у 6 будинку роботи: можуть змінюватися плани по роботі або ви можете знову щось робити для свого режиму та здоров'я. Наприклад, знову сісти на дієту.
З 23 серпня по 15 вересня у вашому 9 будинку гороскопу: автомобіль, кар'єра, професія, робота, досягнення.
З 13 грудня до 2 січня 2024 року знову у 2 будинку: у секторі грошей.
Усі чотири ретроградні Меркурія стосуватимуться або роботи, або фінансів.
Молодий місяць у Стрільці 12 грудня. Зазвичай вважається, що в Молодий місяць дуже добре щось починати, коли це у вашому 1 будинку гороскопу у вашому знаку але тут, але з 13 грудня ретроградний Меркурій, тому максимум це щось запустити 12 грудня рано вранці. Сильніше відчують ті, хто народився 12 грудня, або з 9 до 15 грудня. Для вас 2024 принесе багато нового, стане роком оновлення. Нові люди, народження дітей, нові професії. Повний місяць у Стрільці 4 червня: час кульмінації, коли ми приймаємо рішення, щось завершуємо. Повний місяць буде у вашому 1 будинку, а значить, це тема ставлення до себе, тема самоцінності.

ГОРОСКОП 2023: КОЗЕРІГ

Плутон змінює знак 24 березня і виходить із вашого знака з Козерога переходить у ваш 2 будинок грошей та фінансів. Запитання джерел доходів, цінностей, накопичень. Плутон дає трансформацію та різкі зміни. Останні 15 років він керував у вашому будинку, і тепер зміщує фокус на тему фінансів на 20 років. Ви кардинально зміните спосіб заробітку чи отримання грошей. Ті, у кого аксцендент ближче до 30 градусів, тобто на Новий рік Плутон буде приблизно в 27 градусах (27-30 градусів Козерога), ви відчуєте його вплив у перші місяці нового року сильніше за інших. Також це стосується тих, хто народився з 18 до 21 січня.
Сатурн, планета, яка керує вашим знаком Козерога та символізує відповідальність, дисципліну. Сатурн входить до вашого 3 будинку на три роки 8 березня. 3-й будинок: спілкування, контакти, брати та сестри. У вас може зменшитись кількість поїздок, контактів. Можливо, ви підете освоювати нові навички на курси. Юпітер змінює знак 17 травня. Це планета задоволень, удачі та розширення. З Нового року і до 17 травня Юпітер у вас у 4-му будинку: місце проживання, квартира, будинок, сім'я. 17 травня Юпітер змінить знак і увійде до 5-го будинку. Можлива новина про вагітність, народження дитини, покупку домашньої тварини, подарунки з-за кордону. Ви більше часу приділятимете своїм дітям. Юпітер може принести вам дітей чи онуків, дорослі діти можуть завагітніти. Ви маєте творчі інтереси. Відкриття власного бізнесу. Марс у гороскопі у 6 будинку у секторі роботи з самого початку року, до 12 січня він ретроградний. Ви можете повернутися на старе місце тимчасово працювати. Можливо вам доведеться щось ремонтувати, наводити порядки будинку. Добре займатися спортом, сісти на дієту, дотримуватися режиму. Марс у 6 будинку до 26 березня. Венера, планета любові та фінансів буде у вашому 8 будинку чотири місяці, з 6 червня до 10 жовтня. З 23 липня по 4 вересня Венера буде ретроградною, не можна офіційно розписуватись. Можуть змінитися прибутки у вашого партнера. В іншому, у вас з'являться якісь гроші, не від вашої основної роботи: аліменти, виплати від держави тощо. Можливо, з вами розплатяться за якийсь проект із минулого. Кармічні вузли були до 18 липня в 5 та в 11 будинках. Будинки дітей, кохання, друзів, оточення, і перша половина року ці теми продовжить висвічувати. Після 18 липня Раху перейде з 11 до 10-го будинку, а Кету з 5 до 4-го. 10 (робота) та 4-й (місце проживання) будинки з тіньовими, кармічними вузлами, включать дані питання на наступні півтора роки.
20 квітня Сонячне затемнення в 4 будинку: Юпітер на нього вказує і кармічний вузол, і затемнення. Ви визначитеся з місцем проживання, чи варто будувати будинок, облаштовувати, з ким жити. Тема сім'ї, батьків, матері.
5 травня Місячне затемнення в 11-му будинку: ваші плани на майбутнє, події в житті друзів, зміни, робота онлайн, в інтернеті. Добре намітити план, як досягти своєї мети, дійти своєї мрії.
14 жовтня Сонячне затемнення у вашому 10-му будинку: кар'єри, професії, роботи, бізнесу. Визначатиметься ваш статус, репутація.
28 жовтня Місячне затемнення у 5 будинку: тема дітей, кохання. Місячне затемнення може дати і народження дитини, новини зачаття, заручини чи розставання, питання задоволення та відпочинку.
Ретроградний Меркурій. З 29 грудня 2022 року по 18 січня 2023 року у вашому знаку Козерога в 1 будинку: щось переглянути, обміркувати, покращити в собі, повернути прізвище, відновити стосунки.
З 21 квітня по 15 травня у вашому 5 будинку гороскопу: будинок кохання та задоволень, дітей, хобі, творчості.
З 23 серпня по 15 вересня у вашому 9 будинку гороскопу: будинок подорожей, закордону, все іноземне, візи, освіта.
З 13 грудня по 2 січня 2024 року знову у знаку Козерога, у вашому знаку: такий же ретроградний Меркурій, як на цей Новий рік, буде на наступний Новий рік.
Повний місяць у Козерозі 3 липня: це завжди кульмінація, урожай, отримання прибутку, результату.
У 2023 році немає Молодика у вашому знаку Козерога. Це говорить про те, що цей рік більше у вас пов'язаний із завершеннями, а не рік починань.

ГОРОСКОП 2023: ВОДОЛІЙ

Плутон, планета трансформації, змін. переродження увійде на знак Водолія вперше з 24 березня по 12 червня і вдруге з 22 січня до 2 вересня 2024 року. Остаточно Плутон зайде на знак Водолія 20 листопада 2024 року до 2044 року. Сильніше за інші березневий вхід Плутона до першого будинку відчують ті, у кого аксцендент 0-2 градуси Водолія або народжені 21-23 січня. У вас перших розпочнуться зміни. Однак, всі інші Водолії побачать, що на них чекає в найближчі 20 років.
Запуститься процес змін у роботі, кар'єрі, відносинах, зміні місця проживання.
Сатурн змінює знак 7 березня і переходить до 2-го будинку гороскопа на найближчі 3 роки. Сатурн наведе лад у ваших фінансах, у вас буде постійний, регулярний дохід. Ви можете почати працювати на себе. Основна тема – джерела доходу, інвестиції. Також це тема особистої самооцінки. Сатурн управляє вашим 12-м будинком гороскопу: психологія, духовний розвиток, це все привнесеться у ваш сектор доходів. Будуть опрацювання, які покажуть, наскільки ви цінуєте себе. Тема відносин дуже зміниться. У вас може бути дистанційна робота. Важливо дотримуватись режиму: харчування, спорту, стежити за своїм самопочуттям. Можуть бути покупки надовго.
Юпітер до 17 травня буде в 3-му будинку, а з 17 травня 2023 року входить у ваш 4-й будинок. Юпітер усе розширює, підвищує. Юпітер у 3 будинку дає безліч контактів, спілкування. Навчання, хороші події у ваших родичів, покупка автомобіля.
Уран буде 4 будинку гороскопа у 2023 році. Можуть бути несподівані події, зміни та сюрпризи. Щось, чого ви не знали. Щось різко потрібно буде зробити. Сюрпризи Урана відчують ті, хто має аксцедент з 14 по 23 градус Водолія або народжені з 4 по 13 лютого.
Марс у 5 будинку буде до 26 березня (він буде ретроградним до 12 січня). Марс у секторі відпочинку, задоволення та дітей. Можливо, ви кудись поїдете із дітьми. Можливі романтичні знайомства до 26 березня.
Венера на 4 місяці зайде до вашого 7 будинку, з 6 червня по 10 жовтня 2023 року. Проте, з 23 липня по 4 вересня вона буде ретроградною. У цей період не бажано одружуватися. Планета любові та гармонії. Багато Водоліїв одружуються і вийдуть заміж, влаштуються на хорошу роботу або придбають нерухомість, автомобілі або щось гарне та приємне.
Кармічні вузли змінюють знак 18 липня (фокус зміститься на вісь 3 та 9 будинків) до січня 2025 року. До цього півтора року фокус був на осі 4 та 10 будинків, він же й триватиме до 18 липня. Місце проживання, нерухомість, сім'я та кар'єра. Після 18 липня ввімкнеться вісь розвитку, переїзду, навчання, освіти. Читання книг, пошук сенсу життя. Багато поїздок та подорожей.
20 квітня Сонячне затемнення в 3-му будинку: включиться сфера зміни контактів, спілкування. Можуть бути нові знайомства, зміняться сусіди, новини у родичів, наприклад. сестри. Можлива зміна авто.
5 травня Місячне затемнення в 10-му будинку: буде вирішуватися питання з вашим статусом, професією, кар'єрою, з вашою роботою та керівництвом.
14 жовтня Сонячне затемнення у 9 будинку: закордон, освіта, курси, суди.
28 жовтня Місячне затемнення у 4 будинку: останнє затемнення даного сектора. Все, що пов'язане з нерухомістю, місцем проживання, батьками, отриманням громадянства.
Ретроградний Меркурій
З 29 грудня 2022 року по 12 січня 2023 року в 12-му будинку: добре відпочивати, набиратися енергії, розслаблятися, проводити час на самоті. Позбавлятися непотрібного, наводити порядок.
З 21 квітня по 15 травня у 4-му будинку: сектор сім'ї. Переоформлення нерухомості на когось, ремонт чогось.
З 23 серпня по 15 вересня у 8 будинку: сектор фінансів та інтимний зв'язків. Добре повертати борги, переглядати фінанси та покращувати фінансові стратегії. Питання спільних грошей та доходів. Часто приходять гроші назад, вам можуть щось повернути. Можливі зустрічі із колишніми.
З 13 грудня 2023 року по 2 січня 2024 року в 12-му будинку: якась ситуація, яка програється в цей новий рік, повториться. Ці люди, ці ж події.
Молодий місяць у Водолії 21 січня: добре щось починати коли молодик у вашому знаку. Важливо розуміти, що 22 січня Уран розгортається, саме 22 січня починати нічого не можна. Починати добре з 23 по 31 січня 2023 року. Загадувати бажання, планувати, для вас це гарний час посадити насіння майбутнього.
Повний місяць 1 серпня у знаку Водолій: символізує отримання результату. Прийняття рішення, кульмінація події, ясність у чомусь. Повня висвітить щось важливе для вас.

ГОРОСКОП 2023: РИБИ

З 24 березня Плутон, планета змін і трансформацій увійде в 12 дім гороскопу. Ви займатиметеся саморозвитком і самопізнанням, зможете змінитися внутрішньо. З 7-8 березня Сатурн, планета відповідальності, планування, уроків, входить у знак Риби на три роки. Найбільше вплив цієї планети у 2023 відчують люди з асцендентом у 0-7 градусів Риб або в кого день народження 20-27 лютого. У цей період очікуються зміни в житті, які вимагатимуть узяти на себе відповідальність. 
До 17 травня Юпітер, планета удачі, везіння, можливостей, перебуватиме в секторі грошей. У вас можуть збільшитися доходи, з'явитися нові можливості для заробітку. А вже з 17 травня до травня 2024 року Юпітер буде в 3 домі контактів. Можливе знайомство з цікавими впливовими людьми, подорож.
З 12 по 26 березня Марс, планета активностей, дій, перебуватиме в 4 домі, а отже очікуються зустрічі з родичами, переїзди, ремонти. З 6 червня по 10 жовтня Венера, планета гармонії, краси, любові і грошей, буде в 6 домі роботи і здоров'я. На вас чекають успішні проєкти, прибуток і відпочинок. Однак з 23 липня по 4 вересня Венера буде ретроградною, тому не можна розписуватися і робити процедури краси. З 18 липня кармічні вузли змінюють знак. Першу половину року вони перебуватимуть у 3 і 9 домі, а з 18 липня - у 2 і 8 домі. У цей період можливі доленосні зміни в житті, які можуть торкнутися сфери саморозвитку, кар'єри, кохання і місця проживання. 
У 2023 році очікується 4 затемнення: 
20 квітня - Сонячне затемнення у 2-му секторі грошей.
5 травня - Місячне затемнення в 9 домі.
Можливі подорожі, розв'язання питань із документами, здобуття освіти.
14 жовтня - Сонячне затемнення у 8 фінансовому домі.
28 жовтня - Місячне затемнення в 3 домі. Торкнеться сфери спілкування і контактів.
Також у 2023 році буде чотири ретроградних Меркурії, у період яких не рекомендується підписувати документи, ухвалювати важливі рішення і починати нові проєкти.
З 29 грудня 2022 по 18 січня 2023 року в 11 домі: оголосяться старі друзі, змінюватимуться плани.
З 21 квітня по 15 травня  у 3 домі: можуть скасовуватися зустрічі, поїздки.
З 23 серпня по 15 вересня у 7 домі любові та стосунків: про вас згадають колишні, можуть відновитися стосунки.
З 13 грудня 2023 року по 2 січня 2024 року в 11 домі. 
З 20 по 27 лютого Молодик буде в знаку Риби. Прекрасний час для планування свого майбутнього, нових починань. Також 31 серпня Повний місяць буде в знаку Риби. Ідеальний час для завершення справ, проясняться багато життєвих ситуацій.

Новини по темі