Діаманти та цінне яйце: Який вигляд має найдорожча ялинка у світі (відео)

Найдорожчу ялинку у світі прикрасили діаманти та цінне яйце (відео) | Цікаві факти | 1+1
Фото: Getty Images

Цей рекорд буде складно побити.

Поділитися:

Зимові свята вже на порозі, тож усе більше людей випробовують свої сили у декоруванні ялинки.

Так, різдвяна красуня, яку прикрасили в іспанському готелі Kempinski Hotel Bahia, залишилася далеко поза конкуренцією. А все тому, що приблизна вартість її оздоблення перевищила 15 мільйонів доларів. Гілки ялинки рясно всипані рожевими та червоними діамантами, сапфірами та різноманітними виробами від брендів Bulgari, Cartier, та Chanel. А казкового мерехтіння дереву надають понад три тисячі кристалів Swarovski.

Фото: Courtesy of Kempinski Hotel Bahia

Дизайн новорічної окраси готелю розробила майстриня з виготовлення тортів Деббі Вінгем. Так, серед предметів розкоші на гілках дерева можна знайти й створені нею їстівні прикраси.

Та чи не найдивовижнішою стала ялинкова іграшка із червоного діаманта у вигляді страусового яйця. Як зазначила майстриня, на створення цієї речі їй знадобилося понад два тижні. Детальніше роздивитися елементи оздоблення зможеш у відео:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Debbie wingham (@debbie_wingham)

Ялинка з Kempinski Hotel Bahia тепер бореться за місце у «Книзі рекордів Гіннеса» як найдорожча у світі. Так, у 2010-му це звання отримало святкове дерево з готелю Emirates Palace (Об’єднані Арабські Емірати) за понад дев’ять мільйонів доларів. Тож цьогорічна рекордсменка обігнала вартість арабської конкурентки мінімум на шість мільйонів.

А якою цьогоріч буде головна ялинка України, дізнаєшся за .

Більше матеріалів, що занурять тебе в атмосферу Різдва, знайдеш тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі