Дитячі малюнки ведучих 1+1 полетять у Всесвіт

Дитячі малюнки ведучих 1+1 полетять у Всесвіт | Здійсни мрію | 1+1

Уперше у світовій історії понад 100 000 малюнків дитячих мрій будуть відправлені у космос.

Поділитися:

Уже цієї суботи, 28 вересня, о 20:00 на головній вулиці Києва за адресою Хрещатик, 36 під час Kyiv Lights Festival у небо злетить світловий Промінь мрій. Це буде художня візуалізація космічної події. Золочів — Київ — Всесвіт — планета TRAPPISTA-1.

Уперше у світовій історії на планеті Земля понад 100 000 малюнків дитячих мрій будуть закодовані в сигнал і відправлені у космос. Подія, про яку говоритимуть мільйони людей, відбудеться на потужній космічній станції, яка знаходиться у Золочеві Львівської області.

Протягом року ведучі популярного ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Руслан Сенічкін, а також ведучі «Сніданок. Вихідний» Олександр Попов та Валентина Хамайко брали участь у проекті #моядитячамрія від проекту «Здійсни мрію» та малювали свої дитячі мрії. Зазначимо, що куратором проекту є Лідія Таран.

Руслан Сенічкін, який мріяв стати водієм тролейбуса, намалював себе за кермом громадського транспорту, а Неля Шовкопляс, волонтер проекту «Здійсни мрію», хотіла політати на повітряній кулі, її співведучий Єгор Гордєєва у дитинстві мріяв стати капітаном корабля та плавати по морях та океанах.

«Є такий чудовий проект, називається «Здійсни мрію», і є челендж #моядитячамрія. Я залюбки взяв у ньому участь. На малюнку я зобразив свою дитячу мрію яхту, невеличкий човен, на якому я йду-йду далеко за обрій, відкриваючи нові світи. Ця мрія почала справджуватися вже у дитинстві, я не забув і продовжую йти до неї. Дуже важливо пам’ятати про свої дитячі мрії, тому що вони надихають, дають крила, нове життя. Я хочу підтримати усіх, щоб не боялися мріяти та пригадувати свої дитячі бажання»,  розповів Єгор Гордєєв.

Ведуча «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко в дитинстві хотіла стати гімнасткою, а зараз її мрію в життя втілює молодша донька Мирослава, яка професійно займається цим видом спорту. Колега Валентини — Олександр Попов мріяв стати відомим футболістом.

«Я дуже хотів займатися гімнастикою, але не судилося. Я все ж таки вірю, що мрії реалізуються згодом. Нехай гімнастикою займаюся не я, а моя донька, радію і ходжу на її тренування. Сподіваюсь, що колись буду ходити на її прекрасні виступи. Хочу, щоб всі мріяли, бо це прекрасно, і з цих ідей народжується щось нове. Питайте також про мрії у своїх дітей. Нехай їхня фантазія буде безмежною, а крила — такими великими, щоб думки доносились до небес»,  поділилася Валентина Хамайко.

Крім ведучих ранкових шоу свої дитячі мрії малювали співаки — MONATIK, Дзідзьо, Сергій Бабкін. А ось молодий виконавець NIKITA LOMAKIN у дитинстві мріяв сидіти на місяці та на вудочку ловити свої мрії, а потім їх здійснювати одну за одною.

Телеведуча спортивної програми «Профутбол» на каналі 2+2, куратор спортивних мрій проекту «Здійсни мрію» Олександра Лобода у дитинстві мріяла стати балериною, а зараз хоче взяти участь у проекті «Танці з зірками».

Популярна співачка та відеоблогерка Jerry Heil всім мрійникам присвятила чудову композицію, яка наповнена такими щирими почуттями та дитячими спогадами, від яких мурашки по шкірі. Прем’єра відео відбулась 25 вересня у прямому ефіру «Сніданку з 1+1».

Усі мрії багатьох зірок українського шоу-бізнесу та бажання дітей полетять до зірок зі швидкістю майже три мільйони метрів на секунду та подолають відстань близько 400 трильйонів кілометрів. Учені говорять про ймовірність відповіді на сигнал мрій від позаземних цивілізацій нашої галактики.

Зазначимо, що Космічна агенція України створила спеціальну програму для перетворення мрій у пікселі і їхньої відправки, а також провела тестування обладнання.

Усі, хто 28 вересня прийдуть до Хрещатика,36, зможуть на свої телефони завантажити спеціальний безкоштовний додаток Promin Mriy. І таким чином долучитися до історичної події — увімкнути доповнену реальність, щоб спостерігати, як оживають малюнки мрій. Усі, хто завантажить цей додаток, зможуть доторкнутися до мрії через свій смартфон, зробивши фото та відео. До того ж спеціально до цього заходу була створена унікальна маска в Instagram – Промінь мрій 28.09, планети та пролітаючий промінь.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Завдяки українцям у космосі може з’явитися «Планета мрій»

Новини по темі