Дивіться дебати-2019 на НСК Олімпійський: ОНЛАЙН

Дебати 2019 на НСК Олімпійський онлайн

Не пропустіть!

Поділитися:

Сьогодні, 19 квітня о 19.00, на НСК Олімпійський відбудуться дебати кандидатів у президенти України — Володимира Зеленського і Петра Порошенка

Вмикайте пряму трансляцію дебатів на нашому сайті о 18.30! Саме в цей час, за півгодини до головної події дня, вийде спецвипуск ТСН. На стадіоні у Києві працюватимуть одразу декілька знімальних груп новинної служби, а до студії ТСН завітають політолог, медіа-експерт та психолог. У прямому ефірі разом вони спостерігатимуть за дебатами та аналізуватимуть промови кандидатів, їхню невербальну комунікацію, а також реакцію аудиторії.

УВАГА! Для перегляду дебатів онлайн потрібно зареєструватися на нашому сайті.

Нагадаємо, у неділю, 21 квітня, ТСН знову проведе 7-годинний марафон та представить результати власного екзит-полу. У день другого туру виборів президента України спецвипуски ТСН виходитимуть о 12.00, 15.00 та 18.00, а о 19.30 розпочнеться марафон Вибір країни, який будуть вести одночасно п’ятеро ведучих.

Команда новинної служби представить найбільш повну інформаційну картину дня, знімальні групи ТСН працюватимуть в усіх регіонах України. Окрім цього, під час марафону Вибір країни аналізуватимуть цьогорічні передвиборчі перегони, відмінністю яких стало жорстке протистояння кандидатів і змагання політтехнологів. Про причини і наслідки цього ведучі говоритимуть із запрошеними гостями, серед яких політики, експерти, політологи, економісти.

Новини по темі