Для закоханих в гаджети: Знайдіть свою половинку 14 лютого

Для закоханих в гаджети: Знайдіть свою половинку 14 лютого

Що порадувати коханій людині у День святого Валентина?

Поділитися:

Перед святкуванням Дня усіх закоханих, прилавки магазинів наповнюються плюшевими дрібничками і валентинками. Але практичні і послідовні люди знають, що найкращий подарунок - це практичний подарунок.
І немає кращого способу проявити любов, ніж розділити зі своєю другою половинкою можливість залишатися на зв'язку за допомогою нових мобільних девайсів. Або стежити за красою і здоров'ям з фітнес-годинками і браслетами. Також полегшити побут із системами розумного будинку. 14 лютого - кращий привід оновити старий гаджет своїй дівчині або подарувати хлопцеві останню модель бездротових навушників для занять в тренажерному залі.

Що подарувати дівчині

Закохані чоловіки в честь свята стрімголов мчать в квіткові і ювелірні магазини. Абсолютно забуваючи, що ідеальний подарунок на День святого Валентина може чекати зовсім не там.
У рейтингу найбажаніших подарунків iPhone вже давно потіснив обручки. Немає дівчини, яка не мріяла б отримати девайс від компанії Apple в подарунок. Якщо такий подарунок дружині ви вже робили в минулому році - не біда. Оновіть модель iPhone - адже флагмани виходять щороку. Коли ще у вас буде можливість купити яблучний гаджет, як не з с 7 по 14 лютого в Цитрусі, де його можна придбати за вигідною ціною з доставкою і знижкою до 50%?
Якщо iPhone вже є - довести свої почуття коханій можна і іншими подарунками.

Це може бути:

 планшет;

смарт-годинник;

мініатюрна акустика;

навушники;

портативна батарея;

фітнес-трекер;

б'юті-гаджети - щітка або вакуумний очищувач для обличчя, масажний ролер, дзеркало з великим збільшенням, масажер для ніг;

розумний робот-пилосос

Що підібрати чоловікові

Вибрати в Інтернеті романтичний подарунок чоловікові на день закоханих куди простіше. Здається, що чоловік і електроніка - це поняття нероздільні. Та й у чоловіків власні поняття про романтику. Якщо для жінки це вечеря в ресторані при свічках, то чоловікові цілком може сподобатися ідея битися в віртуальний бій на новій ігровій приставці. А подарунок, як відомо, повинен подобатися. Тому подарунки на День закоханих для сильної статі можуть бути наступні:

нова модель «просунутого» смартфона;

флагман Apple - не важливо, про який лінійці йдеться, MacBook, iPhone або iPad;

оригінальні спортивні смарт-годинник або наворочений фітнес-трекер, який поверне вашої коханої людини в тренажерний зал;

екшн-камера і портативна батарея - ідея для любителів активного відпочинку, туризму або просто частих поїздок;

квадрокоптер або нано-дрон - хороший подарунок для тих, хто займається професійною фотозйомкою або ж просто до цих пір не подорослішав;

автомобільний пилосос;

гіроборд;

бездротові навушники тощо.

Всім кохання!
Який би подарунок в цей день ви не зробили коханій людині, важливо пам'ятати - увага і турбота надають подарунку сенс, а не його ціна, бренд або ексклюзивність. Тиждень святкових знижок до 50%, які триватимуть до останньої хвилини Дня Святого Валентина в інтернет-магазині Цитрус, дозволить зробити вашу турботу ще більш відчутною.

Новини по темі