До Дня Державного прапора України у Києві підняли особливий прапор від українських захисників: фото

День прапора 2023: у Києві підняли незвичайний стяг

Цей прапор був на позиціях українських воїнів по всій лінії захисту України!

Поділитися:

Урочиста церемонія підняття особливого прапора відбулася в Києві на честь Дня Державного прапора України. Стяг має особливе значення – на ньому розміщені підписи та позначки українських захисників та захисниць, поранених, медиків, рятувальників тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День Незалежності на “1+1 Україна” покажуть прем’єру “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим” (знято до 24 лютого 2022 року)

Президент України виступив з промовою:

"Цей прапор був на позиціях наших воїнів від Чернігова до Одеси. По всій лінії захисту України. У різних бойових бригадах і підрозділах. У шпиталях, де лікують поранених. У руках волонтерів. Цей прапор завжди берегтиме згадку про багатьох українців і українок. Але він неодмінно буде поповнюватися й збагачуватися новими підписами наших воїнів".

Державний прапор України

Після завершення церемонії підняття прапора він буде виставлений на публічний перегляд в Національному музеї війни за незалежність України. Кожен охочий матиме змогу побачити цей особливий стяг, на якому зібрані цінні підписи та позначки тих, хто віддав своє серце за країну.

"І настане час, коли цей особливий прапор зможе побачити вся наша вільна й мирна Україна. Вся. Нехай цей символ стане свідком перемог та пам'ятником відваги наших героїв", — прокоментував Зеленський.

Український прапор

Фото: instagram/1plus1_ua

Новини по темі
"Мою дитину вбила ворожа ракета, але я хочу, щоб більше жодна дитина не загинула", — у "Сніданку з 1+1" пролунало звернення мами шестирічної жертви ракетного обстрілу в Чернігові до світових лідерів та було посаджено дерево пам'яті загиблої