До Євробачення 2017 проект «Моя Країна» заговорив англійською

Телеканал «1+1» запрошує туристів на побачення з Україною на висоті пташиного польоту.

Поділитися:

Відтепер про неймовірну красу нашої  Батьківщини дізнаються і гості «Євробачення 2017». Сьогодні  у мережі з’явилася англійська версія міні-фільму «Моя країна. Прекрасна і незалежна», яка запрошує туристів і гостей міста на побачення з Україною. Атмосферне відео переносить глядачів у наймальовничіші куточки України  і надихає на подорожі кожного, хто його побачив. ​До ролику потрапили неймовірні краєвиди природи і історичних пам’яток з висоти пташиного польоту.

Let us ask you out on a date with a country we love and cherish.

 

Дозвольте запросити вас на побачення з країною, яку ми любимо і плекаємо.

Перший сезон спільного проекту телеканалу «1+1» і Першої Приватної Броварні «Моя країна» сколихнув інтернет і «подарував крила» мільйонам українців: тисячі фотографій від користувачів, сотні нових цікавих місць України і захоплення від неймовірної краси рідної землі. Ми сподіваємося, що мальовничі кадри перетнуть кордони і надихнуть гостей «Євробачення 2017» відкрити для себе Україну.

Нагадаємо, у другому сезоні творці проекту «Моя країна. Прекрасна і незалежна» звернулися до digital-тренду – зйомці 360°. Це дозволить інтернет-аудиторії самостійно обирати ракурс для перегляду локації: кожна відео-історія, розміщена на YouTube-каналі «Моя країна», платформі 1plus1.ua/kraina і соціальних мережах, буде супроводжуватися панорамними фото, які дозволять кожному користувачеві детально розглянути локацію з різних сторін.