До Міжнародного дня захисту дітей в ефірі телеканалу 1+1 Україна з’явиться ефірна графіка з малюнками дітей героїв

До Дня захисту дітей: на 1+1 Україна запустили ефірну графіку з дитячих малюнків

Дитячі шедеври на екрані: в ефірі 1+1 Україна з’явиться ефірна графіка з малюнками дітей героїв.

Поділитися:

До Міжнародного дня захисту дітей, 1 червня, 1+1 media спільно з благодійним фондом «Діти Героїв» ініціювали спеціальний збір малюнків дітей, які стали основою для ефірної графіки телеканалу 1+1 Україна.

«Малюнки, які ми отримали і які були інтегровані в ефір, не залишили нікого байдужими. Попри вік, діти бажають одного — перемоги України та дитинства без війни. Ми в 1+1 media намагаємося робити все для того, щоб повернути дітям моменти щасливого дитинства та реалізувати їхні нематеріальні мрії у межах проєкту “Здійсни мрію”», — прокоментували в 1+1 media.

Малюнки

Авторами малюнків стали діти, які втратили одного чи обох батьків внаслідок російсько-української війни. Вони надсилали власні ілюстрації на теми: «Дитинство під сиренами» та «Україна — наш дім».

«Ми щасливі реалізувати ще один чудовий проєкт з 1+1 media — надати можливість нашим підопічним прикрасити ефірну графіку своїми малюнками та побачити свої витвори в ефірі одного з топ каналів країни. Дякуємо кожному члену команди 1+1 media за можливість здійснити ще більшу кількість мрій наших дітей та зробити їх щасливішими», — зазначила Катерина Зосіна, PR-директорка БФ «Діти Героїв».

Малюнки

Одна з авторок — Марія, якій разом з мамою довелося покинути тимчасово окуповане росіянами місто Пологи Запорізької області. Батько дитини став на захист нашої країни, проте 6 березня 2022 року загинув, виконуючи бойове завдання. 

«Всього, що ми пережили, описати неможливо. Зараз з донечкою перебуваємо в місті Полтава, винаймаємо житло та, можна сказати, починаємо якось жити. Мої рідненькі татко та матуся не встигли виїхати з окупації, тому стараюся їм хоч якось допомогти – якісь кошти, які можемо економити, скидаю своїм рідненьким», – зазначила мама Марії.

Ще однією авторкою ілюстрацій стала Анастасія, безтурботне життя якої змінилося ще у 2014 році, коли її батько Костянтин став військовим 14-ї бригади Князя Романа Великого. Всі ці роки він провів у зоні бойових дій, захищаючи Україну, але, на превеликий жаль, 15 травня 2022 року загинув під Херсоном під час обстрілу. 

Переглянути тематичну ефірну графіку до Міжнародного дня захисту дітей можна в ефірі 1+1 Україна протягом дня в міжпрограмних та рекламних блоках.

Також 1+1 media долучилася до «Відповідальної ініціативи» від благодійного фонду «Клуб Добродіїв», який вже багато років опікується дітьми та підлітками, та змінила свій логотип у соціальних мережах (Instagram, Facebook) на дитячий малюнок. 

Нагадаємо, що у день Святого Миколая, 6 грудня 2023 року, 1+1 media перезапустили благодійний проєкт «Здійсни мрію», прагнучи розповідати про дітей, які наближають нашу перемогу та допомагати малечі, в якої повномасштабна війна відібрала право на дитинство. В лютому 2024 року 1+1 media спільно з благодійним фондом «Діти Героїв» уклали меморандум про співпрацю в межах проєкту. 

Новини по темі