Де поласувати натуральним морозивом у Києві: 5 популярних локацій

Ділимося порадами, де насолодитися одним із найбажаніших літніх смаколиків – морозивом.

Поділитися:

Вибір морозива у Києві гігантський. А 1 червня, офіційний початок літа, та ще й День захисту дітей – зайвий привід пригостити малечу солоденьким.

Наразі не все морозиво однакове – пальмова олія, барвники та підсилювачі смаку допомагають смакоті зберігатися у холодильних камерах місяцями, але не завдають користі вашій дитині. Ми пропонуємо спробувати так зване «домашнє» морозиво та активно цікавитися його складом.

З багатьох київських закладів, які готують морозиво самотужки, ми обрали ті, що пропагують використання лише натуральних інгредієнтів, і ті, де ми самі куштували морозиво.

Читайте також: Рецепт оригінального та смачного морозива в домашніх умовах.

 

 

«УМКА»

вул. Костьольна, 6

Сам похід в гості до «Умки» – вже справжнє свято, адже крамниця розташована в самому серці столиці, поруч із Майданом Незалежності. В асортименті – класичне морозиво на вершках зі стандартними смаками (ванільне, шоколадне, ягідне, солона карамель), влітку тут роблять свіжі ягідні сорбети, а для веганів готують морозиво на основі соєвого молока.

 

YOGORINO

вул. Мечнікова, 7

Великий вибір джелато (морозива, зробленого за італійською технологією) та сорбетів. Однак йдуть сюди насамперед за замороженим йогуртом – смакує він як морозиво, а от шкоди для талії – жодної. Смакові поєднання інтригують: є морозиво зі смаком полуниці з базиліком, кокосу, чаю мате, м’яти з шоколадом!

 

CARAMEL

вул. Воздвиженська, 5-7

Домашнє морозиво для гурманів, яке здивує дітей і однозначно вразить їхніх батьків, – лавандове, фіалкове, з горгонзолою та грушею, «Гінес-брауні», «Prosecco-абрикос». Радимо поласувати всіма по черзі та обрати свій улюблений смак.

 

DOUBLE CACAO У КАВОВОМУ ДОМІ LONDON

вул. Верхній вал, 18

Вегани з Double Cacao роблять не тільки морозиво, а ще й десерти, цукерки – все за правилами так званої raw food. Її принципи – мінімум термічної обробки, виключно натуральні інгредієнти рослинного походження. Тож, морозиво від Double Cacao ідеально підійде діткам на безлактозній дієті – його роблять на основі кокосових вершків та крему з горіхів кешью. Морозиво вкривають натуральною шоколадною глазур’ю, і до шоколаду не додають ні цукру, меду.

Читайте також: 3 поради, щоб вибрати якісне морозиво.

 

MILK BAR

вул. Руставелі, 16

Популярний заклад не має відлякувати маму з дитиною натовпом активної молоді: морозиво тут роблять натуральне, без додавання барвників та підсилювачів смаку. Є класичні смакові пропозиції (шоколадне, ванільне, полуничне), є гурманські варіанти (лаванда, кавун), є й несподівані смаки (смак попкорну, смак печива Oreo), для струнких матусь пропонують манговий або грейпфрутовий сорбети.