Джамала виступить у суперфіналі Голосу країни 6

У прямому ефірі на головній вокальній сцені країни Джамала виконає пісню "1944", яка підкорила всю Європу.

Поділитися:

Спеціальним гостем грандіозного суперфіналу шостого сезону Голосу країни, який відбудеться 29 травня о 21:00 на телеканалі 1+1, стане переможниця Євробачення 2016 українська співачка Джамала.

У прямому ефірі на головній вокальній сцені країни Джамала виконає пісню "1944", яка підкорила всю Європу. Нагадаємо, у суперфіналі Голосу країни саме глядачі визначать, хто з учасників гідний перемоги у проекті, звання "голосу країни", пісні, кліпу та квартири в Києві.

За перемогу у фіналі проекту будуть боротися 18 - річний спадкоємець музичної династії з незвичайним голосом і прогресивними музичними поглядами Влад Каращук, 19-річна володарка магічного вокалу, "українська Адель" з Полтавщини Віталіна Мусієнко, харизматичний ведучий корпоративів і молодий батько Павло Палійчук, вулична бандуристка з Полтави Інна Іщенко.

Суперфінал буде складатися з трьох раундів, за підсумками кожного з них проект залишить один з вокалістів. Фіналісти виконають як сольні пісні, так і дуетні композиції зі своїми тренерами.

Дивіться суперфінал шостого сезону Голосу країни у неділю, 29 травня, о 21:00 на телеканалі 1+1 та обирайте свого переможця.

Новини по темі