«Ганьба вам, Путін!»: Джессіка Честейн, Джеймі Лі Кертіс, Лієв Шрайбер та інші світові зірки відреагували на ракетний удар по Охматдиту

Джессіка Честейн, Джеймі Лі Кертіс, Лієв Шрайбер, Алісса Мілано та інші світові зірки потужно підтримали українців та засудили РФ: фото

Джессіка Честейн, Джеймі Лі Кертіс, Лієв Шрайбер, Алісса Мілано та інші світові зірки висловили підтримку українському народу після масованого російського ракетного обстрілу

Поділитися:

Джессіка Честейн, Джеймі Лі Кертіс, Лієв Шрайбер, Алісса Мілано та інші світові знаменитості висловили підтримку українському народу після масованого російського ракетного обстрілу по Україні та атаки на дитячу лікарню Охматдит у Києві.

У понеділок, 8 липня країна-агресор Росія вдарила по одному з приміщень дитячої лікарні в Києві. Станом на 9 квітня у Києві в результаті російських ракетних обстрілів 8 липня загинули 32 людини, серед яких чотири дитини.

На своїх сторінках у соцмережах знамениті голлівудські актори публікують фото з місця трагедії в українській столиці та закликають допомогти українцям.

Джессіка Честейн

Голлівудська актриса Джесіка Честейн висловила підтримку українцям, а також згадала, як відвідувала Охматдит під час своєї поїздки до Києва.

«Я відвідувала дітей у лікарні Охматдит у Києві у 2022 році. Сьогодні вранці російські ракети завдали удару по тій самій лікарні, яка була заповнена дітьми, які вже перебували в критичному стані, коли відбулися ці атаки. Ця установа є найбільшим дитячим медичним центром України та відіграла життєво важливу роль у догляді за деякими з найхворіших дітей з усієї країни», - відреагувала на трагедію актриса.

Війна в Україні

Охматдит

Джеймі Лі Кертис

Американська актриса та письменниця Джеймі Лі Кертіс жорстко засудила Путіна та висловила підтримку українському народу.

«Я працюю з дитячими лікарнями із самого початку своєї кар'єри. Коли б і де дитяча лікарня не піддавалася війні, я співчуваю сім'ям, пацієнтам, а також хоробрим лікарям і медсестрам, які присвятили своє життя допомозі хворим і пораненим дітям. Як вам не соромно, містере Путін! Ракетний удар Росії по найбільшій дитячій лікарні України 8 липня 2024 року розслідується як військовий злочин. Внаслідок нападу було пошкоджено найважливіші об'єкти, що перервало надання медичної допомоги більш ніж 600 пацієнтам, включаючи дітей у відділеннях інтенсивної терапії», - написала відома актриса.

Охматдит

Лієв Шрайбер

Зірка Людей Ікс, голлівудський актор Лієв Шрайбер написав емоційну публікацію та закликав допомагати українцям:

«Внаслідок найстрашнішої за останні кілька місяців повітряної атаки, російські бомби обрушилися на Україну, внаслідок чого загинули щонайменше 36 людей і було пошкоджено головну дитячу лікарню Києва. Ми не повинні відвертатися від похмурої реальності. Росія розраховує, що війна виснажить українців, але вони продовжать воювати та допомагати своїм», - написав актор.

Охматдит

Міша Коллінз

Американський актор, зірка серіалу Надприродне Михайло Коллінз

«Росія масово обстріляла Україну, включаючи Київ. Київська дитяча лікарня Охматдит потрапила під атаку, є вбиті та поранені люди (включаючи дітей!), та зруйновано операційні, токсикологічне крило та обладнання», - написав він у сторіс.

Охматдит

Френк Вайлд

Популярний берлінський дизайнер та блогер Френк Вайлд також підтримав українців після жахливої ​​трагедії та опублікував фото у футболці з написом «Росія – країна-терорист». На знімку він з'явився з лялькою, обмотаною закривавленим покривалом. Френк також приєднався до мітингу на підтримку України, який проходив під російським посольством у Берліні.

«Росія вбиває дітей!», - написав він на своїй сторінці в соцмережі.

Охматдит

 

Алісса Милано

Зірка серіалу Усі жінки відьми опублікували серію знімків з України, зроблених після російської атаки на дитячу лікарню. Вона також розмістила у сторіс відео з Києва, в яких показала наслідки чергового військового злочину РФ.

Охматдит

Охматдит

Охматдит

Кетрін Винник

Зірка Вікінгів Кетрін Винник також опублікувала відео наслідків ракетної атаки РФ на Охматдит.

«Це має припинитися! Моє серце розбите», - написала актриса.

Охматдит

Після трагедії в соцмережах Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс, Катя Осадча, Наталія Мосейчук та інші відомі українці з болем та злістю відреагували на удар РФ по дитячій лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Саліванчук поділилася щемливим відео зі зйомок серіалу Лікарка за покликанням, в основу якого покладено історії лікарів з Охматдиту​​​​​​​

Новини по темі