Фіксація воєнних злочинів росії в Україні: офіційні платформи (сайт, мобільний додаток, електронна пошта)

Куди повідомляти про воєнні злочини росії проти України: офіційні платформи для фото і відео матеріалів
фотобанк УНІАН

Документація воєнних злочинів росії у війні проти України вкрай важлива для покарання країни-агресорки. Для цього існують різні офіційні платформи.

Поділитися:

З 24 лютого росія веде широкомасштабну, злочинну війну проти України, вбиваючи мирне населення, руйнуючи міста та об'єкти інфраструктури. Щоб притягнути у майбутньому країну-агресорку до відповідальності, українців закликають фіксувати всі докази злочинів (робити фото і відео руйнувань та інших наслідків агресії) та відсилати їх на офіційн платформи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матеріали для Гааги: 1+1 media збирає всю інформацію про злочини РФ і війну в Україні

Куди відправляти докази воєнних злочинів росії

Фото і відео матеріали зі злочинами росії проти українського народу можна відсилати на такі офіційні платформи:

►На сайт warcrimes.gov.ua.

►У мобільному додатку "Київ Цифровий", розділ "Допомога армії" (повідомляють у КМДА).

►У медіагрупі 1+1 media закликають людей, які стали свідками злочинів російських військових, надсилати всю інформацію та фото чи відеофайли на адресу електронної пошти for.thehague@gmail.com

Нагадуємо, група 1+1 media активно працює над знищенням фейків у міжнародному медіапросторі, а також взаємодіє з іноземними журналістами, аби масово спростовувати російську брехню, доносити до людей з усього світу найважливішу інформацію та фіксувати злочини рф на території України. Для цього на сайті ТСН.ua, що входить до складу 1+1 media, в розділі «Матеріали для Гааги» консолідовано публікується вся інформація про воєнні події на території України.

Надіслані фото/відео злочинних дій будуть оформлені згідно з міжнародними стандартами та стануть доказами для покарання агресора у судах, зокремо і у Гаазькому трибуналі.

Новини по темі