Що подивитися на вихідні: не пропустіть марафон фільмів з Едді Мерфі на 1+1 Україна

Фільми на вихідні: не пропустіть марафон кінохітів з Едді Мерфі на 1+1 Україна

Доктор Дуліттл та Поїздка в Америку: які фільми покажуть на 1+1 Україна 7 липня

Поділитися:

Телепрограма 1+1 Україна підкаже, які стрічки можна подивитися у вихідні. Зокрема, цієї неділі на глядачів очікує марафон фільмів з актором Едді Мерфі, відомим за роллю Поліцейський із Беверлі Хіллз.

Які фільми покажуть на 1+1 Україна у вихідні

►Неділя, 7 липня, 15:10 — Зірки за обміном

Кумедна історія про двох зірок шоубізнесу, які раптово опиняються в тілах одне одного. Гламурна співачка Поля Молякова та рок-музикант Фома Михайловський ведуть постійне суперництво на сцені. Їхні шляхи несподівано перетинаються, коли вони містичним чином міняються тілами.

►Неділя, 7 липня, 19:00 — Доктор Дуліттл

Життя успішного лікаря та зразкового сім'янина кардинально змінюється, коли він виявляє у себе дивовижний дар. Герой здатен розуміти мову тварин і спілкуватися з ними. Від розміреного та спокійного життя не лишається й сліду. Лікар Дуліттл починає допомагати своїм меншим друзям впоратися з проблемами, що викликає чимало непорозумінь у його особистому житті.

Доктор Дуліттл

►Неділя, 7 липня, 20:45 Поїздка в Америку

Ця американська романтична кінокомедія 1988 року занурює в історію принца вигаданої африканської країни Замунда, який вирушає до США у пошуках нареченої. Цікаво, що Едді Мерфі не лише виконав головну роль у фільмі, а також є автором історії, що стала основою для сценарію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймовірні пригоди Домініка Торетто та його команди: дивіться Форсаж-7 та Форсаж-8 на 1+1 Україна від Імперії кіно

 

 

 

 

 

 

 

Новини по темі