Концерт Артема Пивоварова та марафон фільмів з Едді Мерфі: що подивитися на 1+1 Україна у вихідні

Фільми та програми, які покажуть на 1+1 Україна 13 та 14 липня

Фільми та програми, які покажуть на 1+1 Україна 13 та 14 липня

Поділитися:

Що подивитися цікавого на вихідні — цим питанням задається ледь не кожен. Телепрограма 1+1 Україна на 13 та 14 липня рясніє музичним та комедійним контентом, який допоможе відволіктися від важких буднів та отримати приємні емоції.

Субота, 13 липня, 22:20 — концерт Артема Пивоварова

До Дня української державності, який цьогоріч відзначають 15 липня, на 1+1 Україна глядачі зможуть побачити епічне шоу Артема Пивоварова «Вірність. Стійкість. Гідність», яке пройшло в столичному Палаці Спорту.

Концерт Артема Пивоварова

Неділя, 14 липня, 14:55 — Поїздка в Америку

Американська романтична кінокомедія 1988 року занурює в історію принца вигаданої африканської країни Замунда, який вирушає до США у пошуках нареченої. Цікаво, що Едді Мерфі не лише виконав головну роль у фільмі, а також є автором історії, що стала основою для сценарію.

Поїздка в Америку

Неділя, 14 липня, 17:15 — Доктор Дуліттл

Успішний лікар та зразковий сім'янин Джон Дуліттл виявляє у себе дивовижний дар: він здатен розуміти мову тварин і спілкуватися з ними. І хоча життя героя йде шкереберть, він наважується присвятити себе допомозі тваринкам.

Неділя, 14 липня, 19:00 — Доктор Дуліттл 2

Джон Дуліттл вирушає у відпустку, що відсвяткувати день народження доньки. Однак в лісовій хатині його знаходить місцевий бобер. На його ліс зазіхають жадібні будівельники, тому лісові мешканці сподіваються на допомогу єдиного, хто їх розуміє — доктора Дуліттла.

Доктор Дуліттл 2

Неділя, 14 липня, 20:50 — Бумеранг

Легка комедійна мелодрама про кохання, яка розповідає про наслідки нещирості. Маркус Грем, майстер спокуси, без проблем розбиває жіночі серця вигаданими історіями. Але все змінюється, коли його начальниця Жаклін не піддається його чарам. Прагнучи завоювати Жаклін, Маркус несподівано закохується в Анджелу, колегу з роботи. Розриваючись між двома жінками, йому доведеться зробити складний вибір і розвіяти чари ловеласа, адже бумеранг долі вже летить у його бік.

Бумеранг

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Метод Булла: про що серіал та чому його варто подивитись

 

Новини по темі