Героями "Хоробрих сердець" стануть закохані солдати

Героями "Хоробрих сердець" стануть закохані солдати

Любов, яку не здатна вбити навіть війна – тема нового ефіру програми

Поділитися:

Любов, яку не здатна вбити навіть війна – тема нового ефіру програми "Хоробрі серця". Як кохання пробирається туди, де його найменше чекають – на передову, де свистять кулі і вибухають снаряди – і який вчинок української жінки може розтопити загартоване серце солдата, дивіться у неділю 14 грудня на 1+1. Початок "Хоробрих сердець" – о 21:15.

Героїнею випуску стане волонтер Вікторія Назаренко, яка зустріла свою долю в зоні АТО. Вона вчилася в Гарварді, кілька років жила за кордоном. Але коли на сході України почалася війна, Вікторія кинула кар'єру і сіла за кермо авто, щоб доставляти солдатам волонтерську допомогу. Як одна з численних поїздок на фронт змінила її життя – Вікторія розповість у студії "Хоробрих сердець".

Ще одна неймовірна історія сталася у військовому госпіталі. Боєць Олександр Пономарьов потрапив у шпиталь з надважким пораненням і опинився прикутим до ліжка. І він навіть уявити не міг, що дуже скоро в цьому ж госпіталі відбудеться його весілля. Чим поранений захисник України підкорив свою майбутню дружину, і чи є надія, що він колись стане на ноги, журналісти "Хоробрих сердець" дізналися з перших вуст.

Також в студію "Хоробрих сердець" прийде Олена Гуменюк – дружина легендарного командира батальйону "Київська Русь" Олександра Гуменюка. Під його командуванням в батальйоні не загинув жоден солдат. Але в серпні в бою героїчно загинув сам Олександр. У нього залишилися сини-трійнята – троє 13–річних хлопців. Про те, як любов допомогла пережити їй найстрашніші дні, Олена вперше розповість мільйонам українців.

Нагадаємо, команда "Хоробрих сердець" прагне полегшити службу українським військовим. З цією метою розпочато збір коштів на реанімобілі, яких зараз дуже не вистачає на передовій. Долучитися до доброї справи може кожен бажаючий – благодійні внески приймаються на сайті http://horobri.1plus1.ua/.

Першу "лікарню на колесах", оснащену сучасним обладнанням, "Хоробрі серця" передали на передову ще восени. Зараз цей реанімобіль допомагає рятувати життя захисникам України в зоні АТО.

"Хоробрі серця" дивіться на каналі 1+1 щонеділі. Початок о 21:15. Ведучий – Ахтем Сеітаблаєв.

Новини по темі