Голлівудський актор Бен Стіллер прибув з візитом до України: він вже відвідав Львів та Київську область

Відомий голлівудський актор Бен Стіллер прибув з візитом до України
Instagram/benstiller

Бен Стіллер прибув в Україну як посол доброї волі ООН.

Поділитися:

Відомий голлівудський актор Бен Стіллер прибув до України з візитом. Спочатку він відвідав українськиї біженців у Польщі, а потім вирушив в Україну. Бен Стіллер вже побував у Львові, а потім приїхав до Києвської області. Перед тип актор відвідував з гуманітарною місією Польщу, де зустрічався з українськими біженцями.

"Я щойно прибув до Польщі разом із УВКБ ООН, щоб зустріти сім’ї, чиє життя було розірвано війною та насильством в Україні. Мільйони людей були змушені покинути свої домівки, причому понад 90% становили жінки та діти. Я тут, щоб вчитися, ділитися історіями, які ілюструють вплив війни на людину, і посилювати заклики до солідарності. Сподіваюся, ви будете слідкувати за цим текстом і поділитися своїми повідомленнями підтримки для людей, які залишили свої домівки в Україні, і для людей, які були змушені тікати по всьому світу. Кожен має право шукати безпеки. Хто завгодно, де, коли завгодно", — написав Бен Стіллер в Instagram.

"Поблизу кордону Медика в Польщі мені довелося зустріти кілька сімей, які втекли від війни в Україні, залишивши близьких без уявлення, коли вони зможуть повернутися додому або мати домівки, куди можна повернутися", — зазначив Бен Стіллер.

Актор прибув в Україну як посол доброї волі ООН. Після Львову він вирушив з візитом у Київську область.

Новини по темі