Голос країни 6: Стало відомо ім'я переможця

У неділю 29.05.2016 на шоу Голос країни 6 відбувся фінал музичного конкурсу.

Поділитися:

Четверо молодих артистів від команди Івана Дорна, Святослава Вакарчука, Потапа та Тіни Кароль у прямому ефірі боротимуться за титул Голос країни. Переможець конкурсу також підпише контракт з телеканалом 1+1, запише свою пісню, зніме кліп і стане власником квартири у Києві від компанії "НоваБудова". Переможця Голосу країни 6 обиратимуть глядачі проекту. Наставники лише спостерігатимуть.

Фінал складається із трьох раундів – сольної пісні, дуету з тренером і другого сольного виступу.

Після кожного раунду вибуватиме фіналіст, який набрав найменшу кількість голосів. Після кожного раунду голоси обнуляються. 

Першим на сцену із сольним виступом виходить Влад Каращук з піснею Pharrell Williams - Happy. Якщо Ви хочете підтримати Владислава Каращука, відправляйте смс із кодом 09 на номер 7914 та дзвоніть за номером 090090009

Дивись онлайн фінал Голос країни 6 - перший раунд - Владислав Каращук "Happy":

Наступною у фіналі Голос країни 6 виступила Інна Іщенко. Юна артистка виконала драматичну композицію Чарівна скрипка. Тіна Кароль слухала свою виконавицю стоячи, а Потап дав дуже схвальний відгук. 

Дивись онлайн фінал Голос країни 6 - перший раунд - Інна Іщенко "Сіла птаха":

Віталіна Мусієнко душевно заспівала знамениту українську пісню-реквієм Журавлі. Тренер вибрав для своєї вихованиці дуже драматичну компазицію, у якій дівчина передала плач цілого народу. 

Дивись онлайн фінал Голос країни 6 - перший раунд - Віталіна Мусієнко "Журавлі":

У прямому ефірі Голосу країни 6 Павло Палійчук виконав пісню "Соколята". Святослав Вакарчук прокоментував, що учень виріс і переріс свого тренера Потапа. 

Дивись онлайн фінал Голос країни 6 - перший раунд - Павло Палійчук "Соколята":

За результатами голосування шоу Голос країни 6 залишив Влад Каращук. У наступний раунд пройшли Павло Палійчук, Віталіна Мусієнко і Інна Іщенко.

Першим виступом у другому раунді фіналу Голос країни 6 став номер єдиного дівочого дуету на проекті. Тіна Кароль та Інна Іщенко ніжно заспівали українську народну пісню Ой ходить сон коло вікон.

Дивись онлайн фінал Голос країни 6 - другий раунд - Інна Іщенко та Тіна Кароль "Ходить сон": 

Дует Павла Палійчука та Потапа подарував глядачам і зірковим тренерам харизматичне виконання пісні гурту Mozgi – За любовь та подарували глядачам дуже позитивний виступ.

Дивись онлайн фінал Голос країни 6 - другий раунд - Павло Палійчук та Потап "За любовь": 

Закриває другий раунд суперфіналу Віталіна Мусієнко та Святослав Вакарчук з піснею гурту Океан Ельзи – Небо над Дніпром.

Дивись онлайн фінал Голос країни 6 - другий раунд - Віталіна Мусієнко та Святослав Вакарчук "Небо над Дніпром"

 

За результатами голосування після другого туру найбільше голосів набрала Віталіна Мусієнко. Павло Палійчук, на жаль, за крок до мрії покидає шоу Голос країни 6. 

Третій раунд суперфіналу розпочато. Свій останній виступ розпочинає Інна Іщенко. 

Дивись онлайн фінал Голос країни 6 - третій раунд - Інна Іщенко "Перепілочка"

Дивись онлайн фінал Голос країни 6 - третій раунд - Віталіна Мусієнко "Україна"

За результатами голосування переможцем шоу Голос країни 6, платинового сезону 2016-го року, стала Віталіна Мусієнко!

 

 

Новини по темі