Переможниця шоу Голос країни 6 розкрила секрет свого успіху

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Віталіна Мусієнко назвала свою перемогу "перемогою української пісні"

Поділитися:

Віталіна Мусієнко стала переможницею Голосу країни 6Переможниця проекту Голос країни 6 Віталіна Мусієнко відверто розповіла в студії Сніданок з 1+1, завдяки чому їй вдалося здобути прихильність тисячі українців.

Підопічна Святослава Вакарчука поділилася своїми емоціями від перемоги і роказала про подальші плани.

Це перемога не тільки моєї команди, а й української пісні, в першу чергу. У фіналі я співала три композиції на рідній мові. Українські пісні мають звучати, вони перемагають і зачаровують, – каже Віталіна.

Талановита вокалістка, володарка чарівного голосу і дивовижної харизми не раз доводила до сліз Святослава Вакарчука.

У фіналі Віталіна Мусієнко зворушливо виконала патріотичну композицію "Україна" Тараса Петриненка. Дівчина зізналася, що вперше за період своєї участі в проекті отримала від свого тренера найвищу оцінку.

Оцінка Святослава для мене дуже важлива. Він є уособленням і народної оцінки, і оцінки професіонала. Після виступу він сказав мені, що у нього немає претензій до жодної пісні з тих, що я виконувала сольно. Це для мене найвища оцінка. Все, що я могла, я зробила, – зізнлася артистка.

Нагадаємо, спеціальним гостем грандіозного фіналу шостого сезону вокального проекту Голос країни 6 стала переможниця Євробачення 2016 Джамала.

У прямому ефірі ведучі проекту Юрій Горбунов та Катерина Осадча оголосили, що Джамала стане тренером сьомого сезону шоу, кастинги на який вже стартували.
 

Новини по темі