Голос країни 6: Розкриті секрети нового сезону

Голос країни 6: Розкриті секрети нового сезону

У Києві завершилися зйомки етапу "вибір наосліп" проекту 1+1 Голосу країни.

Поділитися:

У Києві завершилися зйомки етапу "вибір наосліп" проекту 1+1 Голосу країни. Кореспонденти ТСН побували на знімальному майданчику та дізналися, чим приголомшить шоу в новому сезоні.

Творці шостого сезону Голосу країни впевнені, що платинова четвірка тренерів уже незабаром стане регулярною гостею у кожній українській родині. Тіна Кароль, Святослав Вакарчук, Потап та Іван Дорн - найкращі у своїх музичних напрямках. Не відстають від зірок і учасники сезону. Бувалі кажуть, що в 2016 році на Голос країни прийшли найсильніші учасники. А музика – головна на шостому сезоні, бо цей проект виховує гарний смак у телеглядачів.

Дивись онлайн Голос країни 6 сезон 1 випуск 28.02.2016

Тіна Кароль розповіла, чого чекає від Голосу країни 6:

"Від проекту хочу талантів і щоб вони зазвучали на цій сцені, щоб ми мали музичне майбутнє у нашій країні, бо цей проект виховує музикантів майбутнього, нової України".

Володимир Завадюк, креативний продюсер Голосу країни, зізнався:

"Ми вважали, що нас вже нічим не здивувати після п'ятого сезону, але ми дуже помилялися, тому що шостий сезон здивує всю Україну. Вперше до нас прийшли не просто співаки, до нас прийшли музиканти, які і є музикою, які створюють музику".

Тренер Голосу країни Потап погоджується, що в цьому році виконавці "на голову" сильніші:

"Склад у нас дуже сильний, потужний, музичний. Всі тренери дуже кльові, у всіх своя форма роботи".

Виконавиця з Донецьку здивує глядачів хітом гурту Океан Ельзи, а ще буде співак із Білорусі, співачка із відомого гурту та легенда української естради – Павло Зібров. Все це та багато іншого чекає на глядачів у новому сезоні Голосу країни 6.

У Києві завершилися зйомки етапу "вибір наосліп" Голосу країни:

Нагадаємо, Голос країни – головний вокальний проект на українському телебаченні. За правилами шоу, тренери  вибирають конкурсантів наосліп, орієнтуючись тільки на їхні вокальні дані. Після "сліпих прослуховувань" на "Голосі країни" виконавці повинні продовжити боротьбу під час наступних етапів – "Бої", "Нокаути" і "Прямі ефіри".

Новини по темі