Голосуй! Зірки 1+1 закликали українців прийти на президентські вибори

Зірки закликають голосувати
1plus1.ua

Дивіться відео-звернення українських зірок.

Поділитися:

У соціальному ролику Голосуй, який зняла команда каналу 1+1, відомі особистості закликали українців прийти на президентські вибори 31 березня. У зйомках взяли участь ведучі Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, тренер Голосу країни-9, співачка Тіна Кароль, актори культового серіалу Школа Ірина Кудашова та Олександр Петренко, співачка Оля Полякова та лідер гурту Антитіла Тарас Тополя. Також до ініціативи каналу 1+1 доєднались зірки серіалу Останній москаль Ольга Сумська та Назар Задніпровський, письменник Сергій Жадан, а також олімпійські чемпіони Жан Беленюк та Ілля Кваша.

«Ти робиш свій вибір щодня: обираєш, що їсти на сніданок; з ким піти на побачення, в яку школу влаштувати дітей. Але чому ти нехтуєш вибором, який впливає на твоє майбутнє та майбутнє мільйонів українців?», - запитують у ролику українські зірки та закликають 31 березня 2019 року зробити важливий вибір – для себе та своєї країни.

Нагадаємо, цього року у першому турі виборів на пост голови держави беруть участь 39 осіб. Аби віддати свій голос, повнолітні громадяни України мають прийти у неділю, 31 березня, із паспортом до виборчої дільниці. Перевірити своє прізвище у реєстрі виборців та дізнатися номер своєї дільниці можна на сайті Центрвиборчкому в «особистому кабінеті». Напередодні виборів сайт ТСН.ua зібрав відповіді на найпоширеніші запитання. Їх пожна переглянути за цим посиланням

Новини по темі