Нові пригоди іноземців в Україні, останні світські новини та фільм про благородні наміри та їх наслідки: що дивитися на «1+1» цього тижня

Підбірка найцікавіших програм на «1+1»  з 3 по 9 липня
1plus1.ua

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на «1+1» з 3 по 9 липня.

Поділитися:

Ви намагаєтесь регулярно дивитися улюблений телеканал, та інколи все ж пропускаєте цікаві фільми чи телепрограми? Відтепер ми завчасно нагадуємо вам про найцікавіше. Відпочивайте з нами!

«Ліга сміху», п’ятниця, 20:15.
Згадати найкращі номери команд, за які вболівали та зарядитися позитивом перед вихідними пропонує черговий випуск найкращого гумористичного проекту в Україні. 


«Розсміши коміка», субота, 18:30.
А ви змогли б розсмішити Володимира Зеленського та Євгена Кошового за 60 хвилин? Улюблене гумористичне шоу для всієї сім’ї пропонує вам повболівати за сміливих і оригінальних учасників та побачити, хто піде зі студії  з грошима, а хто… тільки з оплесками!


«Знай наших», субота, 20:15.
Поглянути на Україну очима іноземців, пережити разом із ними типові життєві ситуації та щиро посміятися – таку нагоду дарує кумедне та драйвове скетч-шоу. Тож приготуйте собі порцію легкого літнього салатику й мерщій дивитися серіал, у героях якого ви точно впізнаєте якщо не себе, то когось зі знайомих! 


«Світське життя», субота, 23:15.
Завітати разом із Катею Осадчею за лаштунки гламурного життя, вивести на відверту розмову багатих та знаменитих і дізнатися їх найсокровенніші таємниці – чудова нагода для вас від найкращого світського шоу країни!


«Біженка», неділя, 21:00.
Зворушливий, змістовний  серіал покаже вам, як молода, смілива героїня розпочинає нове життя у місті, де минула її юність. Все непросто: на руках дівчини – 6-ти річний хлопчик, якого вона врятувала з небезпечної зони та відповідальність за обіцянку його вмираючій бабусі влаштувати малюка на мирній території. 
Також у картині ви зустрінетесь із улюбленими акторами – Ольгою Гришиною та Марком Дроботом, знайомими вам за «Центральною лікарнею»
Саундтрек до серіалу стане для вас приємним «бонусом», адже його написав талановитий учасник проекту «Голос країни» Андрій Лучанко, а аранжування зробив неперевершений композитор і музичний продюсер проекту «Голос.Діти» Руслан Квінта.
 

Новини по темі