Гороскоп на 2024 рік для Близнюків: що принесе рік Зеленого Дракона

Гороскоп на 2024 рік Близнюки

Гороскоп для Близнюків на 2024 рік від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Яким буде 2024 рік Зеленого Дракона для Близнюків? Відома астрологиня Анжела Перл на своєму ютуб-каналі дала астрологічний прогноз на найближчий рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці знаки зодіаку почнуть нові стосунки у грудні 2023: хто це буде

Гороскоп на 2024 рік для Близнюків

26 травня планета удачі, можливостей та подарунків долі Юпітер увійде до вашого знаку на цілий рік. Це період везіння та успіху. Юпітер також символізує шлюб, зустрічі з коханими та народження дітей. Отже, з травня на вас чекає успіх у багатьох сферах життя, зокрема в особистому. Зосередьтеся на своїх цілях і мріях. Юпітер допоможе вам їх досягти. Також можлива вагітність. 

Юпітер та Уран зустрінуться у вашому 12 домі, що принесе багато сюрпризів та несподіваних поворотів. На вас чекають нові починання, неочікувані повороти долі, які можуть призвести до позитивних результатів, а також збільшення свободи та можливостей.

Плутон, планета трансформації, великих змін, з 22 січня перейде 9 дім гороскопа. Вдалий час для покращення фінансової ситуації, зміни способу заробляння грошей та світогляду, знайомств, подорожей, отримання нових знань.

У 2024 році Сатурн, планета кар'єри та обов'язків, дасть вам можливість досягти професійного успіху, якщо ви будете наполегливі, дисципліновані та відповідальні. Водночас ви повинні думати про свої вчинки, тому що вони можуть вплинути на вашу кар’єру та статус.

У 2024 році на Близнюків очікує декілька затемнень:

  • 25 березня — Місячне затемнення у 5 домі гороскопа. Можливі нові любовні стосунки, вагітність, народження дитини, зростання інтересу до хобі, творчості, самореалізації.
  • 8 квітня — Сонячне затемнення в 11 домі сприятиме знайомствам, соціальним контактам, дружбі, реалізації мрій та цілей.
  • 18 вересня — Місячне затемнення у шостому домі може призвести до змін у роботі, здоров'ї, стосунках з колегами, підлеглими, начальством
  • 2 жовтня — Сонячне затемнення у 5 домі. Нові любовні стосунки, поповнення в родині, зростання інтересу до мистецтва, самореалізації.

Венера, планета любові, краси, грошей, у 2024 році пройде у вашому знаку з 24 травня по 18 червня. Ви будете притягувати до себе людей і любов.

Новорічний декор з Ботанічного саду: як флористи-волонтери виготовляють композиції з рослин? Дізнайтеся у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на YouTube:

Новини по темі