Ці знаки зодіаку почнуть нові стосунки у грудні 2023: хто це буде

3 знаки зодіаку, які почнуть нові стосунки у грудні 2023
Freepik

Які знаки зодіаку закохаються у грудні 2023?

Поділитися:

У своєму гороскопі на грудень відома астрологиня Анжела Перл спрогнозувала нові стосунки трьом знакам зодіаку. 

Чи будуть стосунки в Овнів у грудні 

5 грудня Венера потрапляє у 8 дім фінансів. Прийдуть гроші від партнера чи держави. У вас почнуться нові близькі стосунки, або ж перейдете на новий етап з теперішнім обранцем. 

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 12 домі самопізнання. Робота з психологом дасть гарні результати. Ймовірне лікування чи поїздка в санаторій. Сприятливий час для піклування про своє здоров'я. Нарешті дізнаєтеся омріяну інформацію, всі таємниці відкриються. Можлива міграція, викриття обману. 

Повний гороскоп на грудень для Овнів від Анжели Перл читайте за посиланням.

Чи будуть стосунки у Дів у грудні 

5 грудня Венера потрапляє у 3 дім контактів та спілкування. У вас станеться нове цікаве знайомство. Прийдуть гарні новини. Можлива короткочасна незабутня поїздка. Родичі завітають у гості. 

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 7 домі стосунків. Незрозумілі речі у житті партнерів стануть яснішими. Відкриється таємниця про кохану людину. Почнете медитувати та візуалізувати мрії. Ваша публічність буде більшою, станете популярними. Будуть важливі робочі перемовини.

Повний гороскоп на грудень для Діви від Анжели Перл читайте за посиланням.

Чи будуть стосунки у Скорпіонів у грудні

5 грудня Венера, планета краси, увійде в знак Тельця. Ви матимете привабливий вигляд, придбаєте щось нове. Можливо, отримаєте дуже вигідне становище. Вдалий період для розвитку стосунків. Ймовірно, буде знайомство, зустріч, побачення.

6 грудня Нептун розгортається в прямому напрямку у вашому 5 домі розваг, радості, любові. На вас чекає ясність у ваших романтичних стосунках. Можлива подорож на відпочинок або реалізація творчих планів.

Повний гороскоп на грудень для Скорпіона від Анжели Перл читайте за посиланням.

Легендарна київська перепічка: готуємо вдома за рецептом "Сніданку. Вихідний", що виходить у суботу та неділю з 7:00 до 9:30 на "1+1 Україна" та YouTube:

Новини по темі