Гороскоп на 2024 рік для Левів: що принесе рік Зеленого Дракона

Гороскоп на 2024 рік Лев: точний прогноз
Freepik

Яким буде 2024 рік для Левів?

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл на своєму ютуб-каналі дала астрологічний прогноз на рік для Левів. Що принесе рік Зеленого Дерев'яного Дракона?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, які матимуть нові можливості у грудні 2023

Гороскоп на 2024 рік: Лев

Юпітер, планета удачі, везіння, подарунків долі, до 26 травня перебуватиме у секторі кар'єри та репутації. Ваш статус покращиться — одружитеся, народите тощо. Отримаєте роботу мрію, ваша популярність виросте. Усі ваші зусилля отримають схвалення та винагороду. Справи стануть масштабнішими, а вплив збільшиться. Ви отримаєте диплом чи сертифікат, який підтвердить вашу майстерність. 

Після 26 травня Юпітер увійде у ваш 11 дім мрій та майбутнього до кінця року. Це час отримання результатів. Те, що ви робили у 2023 або на початку 2024, принесе свої плоди. У вашому житті з'явиться щастя та кохання. Фінансові доходи стрімко виростуть. Надзвичайно сприятливий час для роботи в інтернеті. Ви займетеся організацією великих заходів. Кількість ваших послідовників виросте. Ваше оточення зазнає кардинальних змін у кращу сторону. Неочікувані знайомства принесуть радість та нові можливості. Ви вибудуєте багато нових планів. 

З 18 по 21 квітня Юпітер з'єднається з Ураном, планетою свободи, сюрпризів і несподіванок, у 10 домі кар'єри. Перейдете на новий фінансовий рівень. Можливе неочікуване звільнення. Закохаєтеся з першого погляду і згодом одружитеся. Не пропустіть нові можливості. Ви різко зміните власні плани та цілі. 

Літні місяці Леви розвиватимуться у роботі та командній співпраці. Ви почнете спілкуватися з новими корисними людьми, які подарують нові можливості.

Плутон, планета трансформацій і великих змін, уперше за 16 років виходить з вашого 6 дому роботи 22 січня. Зверніть увагу на своє здоров'я. Майже весь рік ваші стосунки будуть змінюватися. Ви нарешті приймете рішення завершити спілкування з кимось. Натомість у ваше життя прийдуть нові партнери, які матимуть успішну кар'єру. Нове кохання трансформує вас та вашу рутину. Ви повністю зміните оточення через переїзд, нову роботу, одруження, особисті проблеми. Плідною буде співпраця із заможними людьми. Ваша публічність виросте. Опоненти дадуть про себе знати. Краще втриматися від прямих конфронтацій з людьми, яких не любите. 

У 2024 році Сатурн, планета кар'єри та обов'язків, допоможе вам знайти стабільність та план на життя в 8 домі фінансів. Краще інвестувати у стабільні сфери, а не ризикувати. Варто грамотно використовувати свої гроші та усвідомлено ними розпоряджатися. Проведете роботу з податками та юридичними справами. Можливе отримання спадку. Ймовірна емоційна криза, тож добре буде звернутися до психотерапевта. Ви окреслите особистий простір та кордони, намагатиметеся його зберегти від оточення.

Венера, планета любові та краси, буде перебувати у Левові з 16 липня по 6 серпня. Це значить, що ви будете сяяти та опинитеся у центрі уваги. Ваше життя буде щасливим та радісним. Поїдете у цікаву подорож, будете творити. Сприятливий час для весілля.

Планета дій та активності Марс буде ретроградним наприкінці року. Вам терміново потрібно буде щось доробити. 

Традиційно тричі на рік ретроградним стає Меркурій. Астрологиня не радить у ці періоди робити вартісних покупок та приймати серйозних рішень. У 2024 ретроградного впливу зазнають сектори роботи, подорожей, доходів та кохання.

Багет з помідорами та моцарелою: рецепт у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна" та YouTube:

Новини по темі